Tbmm Haberleri

tbmm haberleri ve güncel tbmm gelişmeleri, tbmm ile ilgili tüm video, tbmm fotoğrafları ve tbmm haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Azerbaycan Başbakanı Ali Asadov ile başkent Bakü'deki başbakanlık binasında bir araya geldi.

GÜNCEL

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de Asya Parlamenter Asamblesi (APA) 14'üncü Genel Kurulu'nda konuştu.

SonDakika

Yargı hizmetlerinin etkinliğinin artırılmasına yönelik düzenlemeler içeren 8'inci Yargı Paketi, TBMM Başkanlığına sunuldu.

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, BAE Devlet Başkanı Şeyh Mohamed Bin Zayed Al Nahyan ile bir araya geldi.

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, BAE Devlet Başkanı Yardımcısı, Başbakan ve Dubai Emiri Şeyh Muhammed bin Raşid Al Mektum ile dün...

SİYASET

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu...

SonDakika

Türkiye İşçi Partisi Hatay Milletvekili Can Atalay hakkında, Yargıtay 3'üncü Ceza Dairesi’nin verdiği karar Meclis Genel Kurulu'nda okundu. Kararın okunmasıyla...

GÜNCEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) başkenti Abu Dabi’de ASELSAN BAE Ofisi’nin açılışını gerçekleştirdi.

GENEL

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Bahreyn’de Kral Hamad bin Isa Al Khalifa ile bir araya geldi.

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Bahreyn’de Temsilciler Meclisi Başkanı Ahmed Al Musalam ile bir araya geldi.

GÜNCEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Uluslararası Adalet Divanı'nda İsrail'e karşı açılan davaya ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

Avrupa Birliği Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) İsveç’in NATO’ya katılımı kararıyla ilgili...