Tehdit Haberleri

tehdit haberleri ve güncel tehdit gelişmeleri, tehdit ile ilgili tüm video, tehdit fotoğrafları ve tehdit haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

Galatasaray, konuk ettiği Hatayspor’u 1-0 mağlup etti. Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

SonDakika

Dışişleri Bakanlığı: Belçika'nın Leuven şehrinde toplanan PKK militanları, Heusden-Zolder ve Hauthalen şehirlerinde yaşayan Türk vatandaşlarını hedef alan saldırılar gerçekleştirmişlerdir. Yaşanan...

SonDakika

MGK: Ülkemiz için tehdit teşkil eden tüm terör örgütlerini ve uzantılarını, uluslararası hukuktan kaynaklanan haklarımız çerçevesinde zaman ve mekân ayrımı...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Amman’da Ürdün Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Ayman Safadi ile ortak basın toplantısı düzenledi.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu'ya sesleniyorum, sende atom bombası, nükleer bomba var ve bununla tehdit ediyorsun. Neye sahip olursan ol gidicisin.

GENEL

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, Hizbullah’ın eylemlerine devam etmesi halinde, Beyrut’un da Gazze gibi olacağını söyleyerek Lübnan’ı tehdit etti. 

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, ABD’nin desteğini yinelemek için Nijer’de darbede alıkonulan Nijer Devlet Başkanı Mohamed Bazoum ile konuştuğunu belirtti.