Teknoloji haberleri Haberleri

teknoloji haberleri haberleri ve güncel teknoloji haberleri gelişmeleri, teknoloji haberleri ile ilgili tüm video, teknoloji haberleri fotoğrafları ve teknoloji haberleri haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


BİLİM-TEKNOLOJİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ankara Ticaret Odası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen '1'inci Elektronik Harp Sempozyumu'na katıldı.

BİLİM-TEKNOLOJİ

SearchInform Türkiye Bölge Müdürü Elena Varol, “Araştırma sonuçları, geleneksel kanalların hâlâ en güvensiz kanallar arasında olduğunu ortaya koyuyor." dedi.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Yerli mobilite şirketi Hotomobil, 9-12 Kasım’da İtalya’da gerçekleşen EICMA Uluslararası İki Tekerlekli Araçlar Fuarı’na katıldı.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Akkök Holding’in girişim sermayesi şirketi Akkök Next, Türkiye’nin malzeme teknolojilerine odaklanan ilk dikey derin teknoloji fonu 212 NexT’i kurduğunu duyurdu.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nda (BTK) Starlink uydusunun Türkiye’de faaliyete geçmesi ile ilgili yapılan başvuruya ilişkin istişare toplantısı yapıldı.

BİLİM-TEKNOLOJİ

14 Eylül tarihinde başlayan ‘.tr’ uzantılı alan adı kayıt süreci kamu kuruluşları ile başlayacak.

BİLİM-TEKNOLOJİ

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, "Bugün yapay zeka denen algoritmalar dediğimiz araştırmaları yürütüyoruz" dedi.

BİLİM-TEKNOLOJİ

ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), gönderilen yanlış komut sebebiyle iletişimi kesilen Voyager 2 ile iletişimi sağladı.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Güneş enerjisi alanında teknoloji üssü olarak faaliyet gösteren Kalyon PV; ürettiği panellerin verimini TOPCON teknolojisi ile önemli oranda artırıyor.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Enerjisa Enerji, işlemlerin daha hızlı ve kolay hale getirilebilmesi amacıyla mobil uygulamasını yeniledi.  

BİLİM-TEKNOLOJİ

Meta’nın kurucusu Mark Zuckerberg, bugün videolu mesajında Twitter’a rakip olarak gösterilen Threads’in kullanıma açıldığını duyurdu.