Teknoloji Haberleri

teknoloji haberleri ve güncel teknoloji gelişmeleri, teknoloji ile ilgili tüm video, teknoloji fotoğrafları ve teknoloji haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


BİLİM-TEKNOLOJİ

Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı ve 3 ekip arkadaşına, Uluslararası Uzay İstasyonu’nda karşılama töreni yapıldı.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Türkiye’nin ilk uzay yolcusu Alper Gezeravcı’yı taşıyan Dragon uzay aracı TSİ 13:47’de Uluslararası Uzay İstasyonu’na (ISS) kenetlendi.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Türkiye'nin ilk uzay yolcusu Alper Gezeravcı'yı taşıyan Dragon uzay aracı, Uluslararası Uzay İstasyonu’na (ISS) ulaştı. Gezeravcı'nın bulunduğu ekip, Uzay İstasyonundaki...

BİLİM-TEKNOLOJİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) Axiom Space'i ziyaret etti.

SonDakika

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır: (Alper Gazeravcı’yı taşıyan uzay aracının) Güncel kenetlenme saati 13.45

BİLİM-TEKNOLOJİ

İngiltere Savunma Bakanlığı, ilk yüksek enerjili lazer silahının yapılan denemelerde hava hedefini vurduğunu duyurdu.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Türkiye'nin ilk uzay yolcusu Alper Gezeravcı'nın da içinde bulunduğu SPACEX'e ait uzay aracı Florida'daki Kennedy Uzay Merkezi'nden başarıyla fırlatıldı.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Gelecekte yerli uzay aracımızla insansız ay misyonunu da gerçekleştireceğiz" dedi.

GÜNCEL

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın da yer alacağı fırlatmanın ertelendiğini duyurdu.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı'nca, aralarında sürü İHA geliştirilmesi projesi de bulunan 14 Ar-Ge projesinin imza töreni gerçekleştirildi.

SonDakika

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır: Astronotumuz Alper Gezeravcı’nın bu tarihi misyonu başarıyla gerçekleştirmesi için heyecanla beklemeye devam edeceğiz.

SonDakika

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır: Hedeflenen fırlatma zamanı: 19 Ocak 2024 00:49 (Türkiye saati ile) Bu sürede fırlatma...