Teknoloji Haberleri

teknoloji haberleri ve güncel teknoloji gelişmeleri, teknoloji ile ilgili tüm video, teknoloji fotoğrafları ve teknoloji haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


İş Dünyası

Hepsiburada Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan, Antalya Diplomasi Forumu’ndaki oturumda konuştu.

BİLİM-TEKNOLOJİ

ABD’nin Ay’a iniş yapan insansız uzay aracı Odysseus Ay’dan görüntü paylaştı...

BİLİM-TEKNOLOJİ

Vodafone Global’in Fit for the Future raporu, ‘Geleceğe Hazır’ şirketleri siber güvenlik odağında mercek altına aldı.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Türkiye'nin milli muharip uçağı Kaan, ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirdi...

BİLİM-TEKNOLOJİ

Ülker CEO'su Mete Buyurgan, Dijitalleşme ve teknolojiyi işlerinin her aşamasında etkin şekilde kullanmaya devam ettiklerini belirtti.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Türkiye'nin insanlı ilk uzay misyonunu gerçekleştiren Alper Gezeravcı, Dünya'ya döndükten sonra yaptığı ilk paylaşımda, "Merhaba Dünya, ben geldim" dedi.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın da bulunduğu Axiom-3 (Ax-3) mürettebatını taşıyan Dragon uzay aracı Uluslararası Uzay İstasyonu’ndan (ISS) ayrıldı.

BİLİM-TEKNOLOJİ

 İlk Türk astronot Alper Gezeravcı’nın da aralarında bulunduğu Axiom Mission 3 mürettebatı dünyaya dönüş için hazırlıklara başladı.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Türk Savunma Sanayii, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da ikinci kez düzenlenen World Defense Show (WDS) Fuarı’na 63 savunma sanayi firması ile...

BİLİM-TEKNOLOJİ

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, dünyaya dönüşünün bir kez daha ertelenmesine ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

İş Dünyası

CEESS Global Yönetim Kurulu Başkanı Semih Sarıalioğlu, 2024 yılında gayrimenkul sektöründeki yenilik ve gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Uluslararası Uzay İstasyonu’nda yaptığı biyolojik ve biyoteknolojik deneyler hakkında bilgi verdi.