Temasıyla Haberleri

temasıyla haberleri ve güncel temasıyla gelişmeleri, temasıyla ile ilgili tüm video, temasıyla fotoğrafları ve temasıyla haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda 'Emeğin, Sendikal Örgütlenmenin ve İstihdamın Geleceği' temasıyla düzenlenen 13'üncü Çalışma Meclisi Yemeği'nde konuştu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Filistin İçin Özgürlük' temasıyla toplanan Parlamenterler Arası Kudüs Platformu beşinci Konferansı'na katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından bu yıl 'Toplum 5.0' temasıyla düzenlenen 2'inci İstanbul İnsan Kaynakları Forumu, İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

İş Dünyası

Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı, "Gençlerin sözlerine kulak vermenin, onların pratiklerini anlamanın tam zamanıdır" dedi.

MODA

Sonbahar-Kış sezonunda ‘Keep on Riding’ temasıyla hayatın ritminden, doğa ve insandan ilham alan Vakkorama, sezonu özel bir partiyle karşıladı.

SANAT

Caresse Art'ın "Artistic Integrity" temasıyla gerçekleşen lansman etkinliği, sanat ve iş dünyasının ünlü isimlerinin katılımıyla büyük bir ilgi gördü.