Sonbahar-Kış sezonundaKeep on Ridingtemasıyla hayatın ritminden, doğa ve insandan ilham alan Vakkorama, sezonu özel bir partiyle karşıladı.

CEM HAKKO - PİA HAKKO - CAN V HAKKO

Moda, sanat ve sporun buluşma noktası Vakkorama, batının renkli doğasından ilham alan ‘Keep on Riding’ temasıyla yeni sezonu karşılıyor.

PİA HAKKO - BETTİNA MANCHLER

Her sezonunda birbirinden farklı tarzları bir araya getiren Vakkorama, Akmerkez’de bulunan mağazasında yeni koleksiyonuna özel bir parti düzenledi. İş ve sanat dünyasından isimlerin katıldığı partide Yaz Yüceil ve Nazlı Var’ın DJ performansları gerçekleşti.

DENİZ HAKKO

VAKKORAMA'DAN SONBAHAR-KIŞ SEZONUNA ÖZEL TEMALI PARTİ

Partide yeni sezon koleksiyonu gösteriminin yanı sıra keyifli oyunlar ve konsepte uygun Vakkorama şefinin özel olarak hazırladığı yiyecek sunuldu.

Davetlilerin de mağazanın sezon temasına özel dekoruna uygun kovboy kostümleriyle katıldığı parti renkli görüntülere sahne oldu.

MORRİS KOHEN - PINAR HACIRAİFOĞLU 

Rihanna Messika küpeleri ile "Fulljoy" lansman partisinden çıkarken görüntülendi Rihanna Messika küpeleri ile "Fulljoy" lansman partisinden çıkarken görüntülendi

Western temasının işlendiği yeni sezonunda Vakkorama, hayatı özgürce ve doyasıya yaşamaya teşvik ediyor.

URS MARCHLER - CEM HAKKO

Doğal renklerin, rahat ve dayanıklı kumaşların öne çıktığı koleksiyon, konfor katan detaylarla modaya özgün bir anlayış getiriyor.

MOSHE AELYON 

Vakkorama’nın sunduğu macera dolu yeni sezon koleksiyon tüm Vakkorama mağazalarında ve https://www.vakkorama.com.tr/ ‘de.

CEM HAKKO - BERNA SAĞLAM NAİPOĞLU

JAKLİN GÜNER

DENİZ HAKKO - MERVE ELTEMUR

PİA HAKKO - CAN HAKKO

NAZ KESKİN - ALARA KAP 

MÜGE BOZ - CANER ERDEMİR 

Editör: MURAT ÖZER