Temsilcileriyle Haberleri

temsilcileriyle haberleri ve güncel temsilcileriyle gelişmeleri, temsilcileriyle ile ilgili tüm video, temsilcileriyle fotoğrafları ve temsilcileriyle haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, İslam dinine mensup Ukraynalı askerler, Kırım Tatar Milli Meclisi liderleri, Müslüman toplum ve din adamlarının...

GENEL

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Berlin'de turizm dünyasının önde gelen sektör temsilcileriyle görüştü...

İş Dünyası

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İngiltere'nin başkenti Londra'daki temasları kapsamında Türk iş dünyası temsilcilerinin yanı sıra Türk ve Kıbrıslı toplumların temsilcileriyle...

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İş Dünyası ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileriyle Haliç Kongre Merkezinde bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'de faaliyet gösteren düşünce kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi.

EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Hafize Gaye Erkan, "Yol haritamızı uygulamaya devam ediyoruz" dedi.

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda Orta Vadeli program hazırlıkları kapsamında finans dünyasının temsilcileriyle toplantıda bir araya geldi.

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda orta vadeli program  hazırlıkları kapsamında finans dünyasının temsilcileriyle buluştu.

GENEL

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, "Hedefimiz, yüzde 80 olan transit yolcu oranını tersine çevirmek" dedi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İstanbul'da iş dünyasının temsilcileriyle 'OVP Çerçevesinde Türkiye ve İstanbul Ekonomi Gündemi' başlıklı toplantı düzenledi.

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, iş dünyasının temsilcileri ile bir araya geldi. Yılmaz toplantı öncesi açıklama yaptı.