Toplantısı Haberleri

toplantısı haberleri ve güncel toplantısı gelişmeleri, toplantısı ile ilgili tüm video, toplantısı fotoğrafları ve toplantısı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, son 1 haftada yapılan faaliyetlere ilişkin bakanlıkta bilgilendirme toplantısı düzenledi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, dün Rio de Janerio’da Brezilyalı mevkidaşı Mauro Vieira, Güney Afrika Cumhuriyeti Uluslararası İlişkiler ve İşbirliği Bakanı...

EKONOMİ

Türkiye-ABD Greentech Heyeti toplantısı, Ankara'da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Fransa Dışişleri Bakanı Stephane Sejourne ile San de Janeiro’de görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, G20 Dışişleri Bakanları Toplantısı için bulunduğu Rio de Janeiro'da ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bir...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, G20 Dışişleri Bakanları Toplantısı çerçevesinde bulunduğu Brezilya’nın Rio de Janerio’da mevkidaşlarıyla görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ortak basın toplantısı düzenledi.

GÜNCEL

Avrupa Birliği Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, AB Dışişleri Konseyi toplantısı öncesi açıklama yaptı.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Brüksel'de Polonya Savunma Bakanı Wladyslaw Kosiniak-Kamysz ile görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Macaristan Dışişleri ve Ticaret Bakanı Peter Szijjarto ile bakanlıkta ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler’in NATO Savunma Bakanları Toplantısı için gittiği Brüksel’deki temasları devam ediyor.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Belçika’nın başkenti Brüksel’de NATO Savunma Bakanları Toplantısı’nın birinci oturumuna katıldı.