Toplantısı Haberleri

toplantısı haberleri ve güncel toplantısı gelişmeleri, toplantısı ile ilgili tüm video, toplantısı fotoğrafları ve toplantısı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Türkiye ile Yunanistan arasında Dışişleri Bakan Yardımcılarının katılımı ile Ankara'da siyasi diyalog toplantısı gerçekleştirildi.

GÜNCEL

Türkiye ile Yunanistan arasında siyasi diyalog toplantısı yarın Ankara'da gerçekleşecek...

GENEL

İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, ülkenin kuzeyindeki Bilbao kentinde basın toplantısı düzenledi...

SPOR

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, "Bizim kulüp olarak ayda yaklaşık 100 milyona yakın futbolcu ödememiz var. Baktığınızda Beşiktaş'ın her ay ciddi...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile Washington'da bir araya geldi... turkish foreign minister us secretary

GENEL

Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, düzenlediği basın toplantısında Çin-ABD, Çin-Rusya ilişkilerini, Tayvan ve Gazze’deki insani trajediyi değerlendirdi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile Cidde'de görüştü.

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Fildişi Sahili’ne yaptığı resmi ziyarette Ulusal Meclis Başkanı Adama Bictogo ile ortak basın toplantısı düzenledi.

ASAYİŞ

İstanbul Valisi Davut Gül, bugün valilik binasında 2023 ve 2024 yılında meydana gelen asayiş olaylarıyla ilgili açıklama yaptı.

MAGAZİN

Kazak sanatçı Dimash Qudaibergen, RAMS Global ana sponsorluğunda, 24 Mayıs’ta Beşiktaş Stadyumu’nda 40 bin kişiye dev bir konser verecek.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Venezuela resmi ziyaretinde Venezuela Dışişleri Bakanı Yvan Gil ile ortak basın toplantısı düzenledi.