Toplantısında Haberleri

toplantısında haberleri ve güncel toplantısında gelişmeleri, toplantısında ile ilgili tüm video, toplantısında fotoğrafları ve toplantısında haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi (NSC) Koordinatörü John Kirby, düzenlediği basın toplantısında İsrail’in olası Refah harekatına ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, G20 Dışişleri Bakanları Toplantısı'nda 'Devam Eden Uluslararası Gerilimlerde G20'nin Rolü' temalı oturumda mevkidaşlarına hitap etti.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat ile Macaristan Dışişleri ve Ticaret Bakanı Peter Szıjjarto, 'JETCO 1'inci Dönem Toplantısı'nda bir araya geldi.

GENEL

Avrupa Birliği Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, düzenlediği basın toplantısında Refah kentindeki gelişmelere ilişkin konuştu.

SİYASET

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu...

SİYASET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu...

GENEL

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi (NSC) Koordinatörü John Kirby, saldırıya ilişkin açıklama yaptı...

SİYASET

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuştu.

SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da, AK Parti Ankara ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısında konuştu.

SİYASET

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu.

SİYASET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu...

SİYASET

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleştirilen Ak Parti İstanbul Aday...