Töreni Haberleri

töreni haberleri ve güncel töreni gelişmeleri, töreni ile ilgili tüm video, töreni fotoğrafları ve töreni haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

Fenerbahçe Kulübü, yeni transferler Levent Mercan, Çağlar Söyüncü, Oğuz Aydın, Cenk Tosun, Allan Saint-Maximin ve sözleşme yenileyen Mert Hakan Yandaş...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dünyanın en büyük elektrikli otomobil üreticisi BYD Yönetim Kurulu'nu Dolmabahçe'de bulunan çalışma ofisinde kabul etti.

İş Dünyası

Koton, yeni pazarlara girmeyi ve mevcut pazarları genişletmeyi içeren küresel büyüme stratejisi doğrultusunda, Macaristan'da sekiz mağaza açmaya hazırlanıyor.

SPOR

98’inci Gazi Koşusu’nu Akın Sözen’in jokeyliğini yaptığı Dragon Flame adlı safkan 2:28:36’lık derecesiyle kazandı.

EĞİTİM

Sabancı Üniversitesi 22. dönem lisans ve 25. dönem lisansüstü mezuniyet töreni, Tuzla kampüsünde düzenlendi.

MODA

Vakko ESMOD Moda Akademisi’nin yeni dönem öğrencileri, Nakkaştepe Vakko Moda Merkezi’nde düzenlenen özel bir defileyle mezun oldu.

EĞİTİM

Koç Üniversitesi’nin 30. Lisans ve Lisansüstü Mezuniyet Töreni, Rumelifeneri Kampüsü’nde gerçekleştirildi.

SPOR

Transfer dönemine hızlı başlayan Trabzonspor'da yeni transfer Ozan Tufan için imza töreni düzenlendi.

GENEL

Galler Prensesi Kate Middleton, kanser tedavisi gördüğünü açıklamasından bu yana ilk kez halka açık bir etkinlik olan Kral'ın Doğum Günü...

MODA

Messika, Palais des Festivals’de gerçekleşen 77. Cannes Film Festivali'nde, "Le Deuxième Acte" gösterimi ve açılış töreni kırmızı halısına damgasını vurdu.

EKONOMİ

Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin (TİM) 31'inci Olağan Genel Kurulu ve İhracat Şampiyonları Ödül töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

EKONOMİ

Türkiye’nin teknoloji devi Vestel, elektrik-elektronik sektöründeki aralıksız ihracat şampiyonluğunu yaklaşık 2,4 milyar dolarlık ihracat geliriyle bu yıl da korudu.