Töreninde Haberleri

töreninde haberleri ve güncel töreninde gelişmeleri, töreninde ile ilgili tüm video, töreninde fotoğrafları ve töreninde haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde 'Hukuk Klinikleri Sertifika Töreni'nde konuştu.

GENEL

İlim Yayma Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törende büyük ödülün sahibini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye İnovasyon Haftası İnovalig Şampiyonları Ödül Töreni’nde konuştu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya tepki gösterdi.

GENEL

İstanbul Kongre Merkezi'nde Türkiye-Afrika 4. İş ve Ekonomi Forumu Kapanış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan Gazze'de yaşananlara ilişkin açıklamalarda bulundu.

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Milli Savunma Üniversitesi'nin 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı'nın açılış töreninde konuştu.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen '108'inci Dönem Kaymakamlık Kursu Kura Töreni'nde konuştu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yargıtay Başkanlığı'nda düzenlenen 2023-2024 Adli Yıl Açılış Töreni'nde konuştu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Hava Harp Okulu Komutanlığı Diploma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde konuştu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Deniz Harp Okulu Komutanlığı Diploma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde konuştu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'da bir otelde düzenlenen 'Türkiye Müteahhitler Birliği Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Başarı Ödülleri Töreni'nde konuştu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gölbaşı'nda Polis Meslek Yüksekokulları Mezuniyet Töreni'nde konuştu.