Tüdip Haberleri

tüdip haberleri ve güncel tüdip gelişmeleri, tüdip ile ilgili tüm video, tüdip fotoğrafları ve tüdip haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


CEMİYET

TUDİP Başkanı Gülnur Kamaşak ve üyeleri geçtiğimiz gün Pera Palas Otel’de Demet Sabancı Çetindoğan ve annesi Özcan Sabancı ile bir...

CEMİYET

Ünlü iş insanı TUDIP Derneği Genel Sekreteri Esra Çiftçi Aslan önceki gün Pera Palas Otel’de Demet Sabancı Çetindoğan ve annesi...

İş Dünyası

Türk Dünya İş Kadınları Platformu (TÜDİP) üyeleri İstanbul Valisi sayın Davut Gül’ün kıymetli eşi Gülden Gül hanımefendiyi ziyaret etti.

CEMİYET

Türk Dünya İş Kadınları Platformu Derneği (TUDİP) Başkanı Gülnur Kamaşak, önceki gün Büyük Kulüp'te iftar yemeği düzenledi.

CEMİYET

Cemiyet hayatının sevilen siması iş insanı Aslı Sarar Aydın, üye olduğu TUDİP derneğine ev sahipliği yaptı...

İş Dünyası

Türk Dünya İş Kadınları Platformu (TÜDİP) Ordu’da, Ordu Sanayi ve Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulunda, Girişimci Kadınlar Zirvesi'nde buluştu.

İş Dünyası

Türk-Dünya İş Kadınları Platformu (TÜDİP) heyeti, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ı ziyaret etti.

CEMİYET

TÜDİP, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 85’inci yıl dönümünde Tarihi Pandeli Lokantası’nda anma programı düzenledi.