Turizm Haberleri

turizm haberleri ve güncel turizm gelişmeleri, turizm ile ilgili tüm video, turizm fotoğrafları ve turizm haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Camelot Maritime Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Yılmaz Çavuşoğlu, “2023 yılında yakaladığımız ivme ile 2024’e daha umutlu giriyoruz" dedi.

GENEL

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Moldova Başbakan Yardımcısı ve Ekonomik Kalkınma ve Dijitalleşme Bakanı Dumitru Alaiba ile bir araya geldi.

İş Dünyası

Dünyanın en önemli kruvaziyer turizmi destinasyonlarından olan Türkiye, yabancı turistlerin tercihi olmaya devam ediyor.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, Türk vatandaşlarının 10 Yunan adasına yapacakları seyahatlerde; kapıda tek girişli ve 7 gün geçerli vize...

GENEL

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 2023 yılı Ocak- Ekim döneminde toplam ziyaretçi sayısının 50,2 milyon, aynı dönem gelirinin...

GENEL

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Macaristan Büyükelçisi Viktor Matis ile bakanlıkta Türkiye-Macaristan Kültür Yılı Tanıtım Toplantısı'na katıldı.

GÜNCEL

Bursa'nın turizm merkezi Uludağ'da, 2 gün aralıksız süren yağışın ardından kar kalınlığı 52 santimetreye ulaştı.

SANAT

Dilek Hanif’in sunduğu ve NTV’nin Halkbank’ın katkılarıyla hayata geçirdiği Halkın Sanatı, 32 bölümün ardından özel bir kitap ve sergiye dönüştü.

SANAT

Türkiye  ile Azerbaycan arasındaki kültürel iş birliği anlaşması, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Azerbaycan Kültür Bakanı Adil...

GENEL

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 85’inci yıldönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı.

İş Dünyası

Vakko, ikinci Vakko Hotel & Residence projesini, İstanbul Boğazı’nın kıyısında, eşsiz bir lokasyonda hayata geçiriyor.

MEKAN

Vakko, ikinci Vakko Hotel & Residence projesini, İstanbul Boğazı’nın kıyısında, eşsiz bir lokasyonda hayata geçiriyor.