Ulaştı Haberleri

ulaştı haberleri ve güncel ulaştı gelişmeleri, ulaştı ile ilgili tüm video, ulaştı fotoğrafları ve ulaştı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Bursa'nın turizm merkezi Uludağ'da, 2 gün aralıksız süren yağışın ardından kar kalınlığı 52 santimetreye ulaştı.

GÜNCEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Gazze için İzmir’den yola çıkan insani yardım gemisinin Mısır’ın El-Ariş Limanına ulaştığını duyurdu.

GENEL

Araştırmacı Ahmet Gürel (74), Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün naaşının Etnoğrafya Müzesi'nden Anıtkabir'e nakledildiği törenin renkli görüntülerine ulaştı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'in Gazze'de bir hastaneyi hedef alarak 500'den fazla sivili katletmesinin ardından Cidde'de toplanan İslam İşbirliği Teşkilatı...

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Gazze için hazırlanan insani yardım malzemelerinin Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na ait 2 adet A400M uçağı ile Mısır'a...

İş Dünyası

Sabancı Vakfı, 17 yıldır devam eden Hibe Programları kapsamında düzenlediği “Ekim Zamanı” etkinliğinde desteklediği sivil toplum kuruluşlarını bir araya getirdi. 

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile birlikte, TASC tarafından New York'ta bulunan Rockefeller Plaza'da düzenlenen programa katıldı.

GÜNCEL

ABD’nin Hawaii eyaletinde çıkan orman yangınlarında can kaybı 93’a ulaştı.

SPOR

22 yaşındaki maraton yüzücüsü Aysu Türkoğlu, Kuzey Kanalı’nı yüzerek geçen ilk Türk kadın ve en genç Türk sporcu oldu.

EKONOMİ

Türkiye İş Bankası yılın ilk 6 ayının finansal sonuçlarını açıkladı.

SonDakika
GÜNCEL

Yunanistan’da orman yangınlarıyla mücadele sürüyor. Marmaris yakınlarındaki Rodos adasında tahliye edilenlerin sayısı 19 bine ulaştı.