Ulf Haberleri

ulf haberleri ve güncel ulf gelişmeleri, ulf ile ilgili tüm video, ulf fotoğrafları ve ulf haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

İsveç, ABD’de düzenlenen giriş protokolü kabul töreniyle NATO'nun resmen 32. üyesi oldu. NATO müttefiki ülkelerin liderleri, üyeliği tebrik mesajlarıyla kutladı.

GENEL

İsveç Başbakanı Ulf Kristersson, bugün Macaristan’a resmi ziyaret düzenleyerek Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan, İsveç Başbakanı Ulf Kristersson ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsveç Başbakanı Ulf Kristersson ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

İsveç Başbakanı Ulf Kristersson, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) İsveç’in NATO’ya katılımı kararıyla ilgili açıklama...

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ve eşi Olena Zelenska, bugün İsveç geldiğini duyurdu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta İsveç Başbakanı Ulf Kristersson’un eşi Birgitta Ed ile bir araya...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsveç Başbakanı Ulf Kristersson ve NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg toplantısı sona erdi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsveç Başbakanı Ulf Kristersson ve NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg görüşmesi başladı.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, İsveç'in NATO üyeliği konusunda “Sonuç olarak basit: İsveç, İttifakımızı daha da güçlendirecek" açıklamasını yaptı.

GENEL

İsveç Başbakanı Ulf Kristersson İngiltere ziyareti kapsamında başkent Londra’da önceki gün İngiltere Başbakanı Rishi Sunak ile bir görüşme gerçekleştirdi.