Ülke Haberleri

ülke haberleri ve güncel ülke gelişmeleri, ülke ile ilgili tüm video, ülke fotoğrafları ve ülke haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

İngiltere Dışişleri Bakanı James Cleverly’nin Türkiye ziyaretiyle ilgili paylaşım yapan İngiltere Dışişleri Bakanlığı, iki ülke arasındaki yıllık tahmini 25 milyar...

GÜNCEL

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Çanakkale'de süren orman yangınından 1500 hektar alanın etkilendiğini, 260 arazöz ve iş makinesi ile...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 14'üncü Büyükelçiler Konferansı'nda katılımcılara hitap etti.

GENEL

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ankara 34'üncü İcra Müdürlüğü'nde gerçekleşen, tüzel kişi bilirkişiliği tanıtım toplantısına katıldı.

SPOR

Galatasaray'ın Şampiyon Ligi; Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un ise Avrupa Konferans Ligi ön elemelerinde üst tura yükselmeleri ülke puanımızı yükseltti. 

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da düzenlenen 16'ncı Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı'na (IDEF) bir video mesaj gönderdi.

GENEL

Suudi Arabistan’da Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman başkanlığındaki heyetler arası görüşmelerin ardından iki ülke arasında...

GÜNCEL

İspanya Çevre Bakanlığı’na bağlı Meteoroloji Ajansı (AEMET), ülke genelinde bugünün hava sıcaklık tahmininin yer aldığı haritayı yayınladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz; Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları (SETA) Vakfı'nın düzenlediği '7'nci Yılında 15 Temmuz Sempozyumu'na katıldı.

GÜNCEL

NATO’dan yapılan açıklamaya göre, 11-12 Temmuz’da Vilnius’ta düzenlenecek NATO Zirvesi öncesinde 31 müttefik ülke ve İsveç’te ittifakla ilgili anket düzenlendi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bugün telefon görüşmesi gerçekleştirdi.