Ürdün Haberleri

Ürdün haberleri ve güncel Ürdün gelişmeleri, Ürdün ile ilgili tüm video, Ürdün fotoğrafları ve Ürdün haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Birleşmiş Milletler, Ürdün ve Mısır’ın ortak organizasyonuyla 'Gazze' için devlet başkanları düzeyinde acil konferans düzenleyecek...

GÜNCEL

İran'dan gece yarısından itibaren İsrail'e İnsansız Hava Araçları ve füzelerle saldırı gerçekleştirildi.

GENEL

İran'dan gece yarısından itibaren İsrail'e İnsansız Hava Araçları ve füzelerle saldırı gerçekleştirildi.

GÜNCEL

İran'ın İsrail’e karşı başlattığı dron saldırılarının ardından Lübnan, İran, Irak, Ürdün gibi birçok ülkenin hava sahasının kapatmasının ardından THY bu...

GENEL

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah es Sisi ve Ürdün Kralı Abdullah, dün ortak açıklama yaptı.

GENEL

Dünya liderleri ve uluslararası örgüt yetkilileri Gazze’de hayatını kaybeden 7 World Central Kitchen (WCK) görevlisi için başsağlığı mesajları paylaştı.

GÜNCEL

Hollanda Hava Kuvvetleri ve Ürdün Hava Kuvvetleri, Gazze Şeridi’ndeki sivillere havadan insani yardım ve tıbbi malzeme attı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ürdün, Gine Bissau, Ekvator Ginesi ve Umman büyükelçilerinin güven mektuplarını kabul etti.

GENEL

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Nasser Kanaani, dün Ürdün’de ABD üssüne yönelik düzenlenen, 3 ABD askerinin öldüğü, 30’dan askerin de yaralandığı...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ürdün temasları kapsamında Amman’da Ürdün Kralı Abdullah ve Prens Hasan Bin Tallal ile ayrı ayrı görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Pakistanlı mevkidaşı Jalil Abbas Jilani ve İranlı mevkidaşı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile telefonda görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Amman’da Ürdün Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Ayman Safadi ile ortak basın toplantısı düzenledi.