Üyeliği Haberleri

üyeliği haberleri ve güncel üyeliği gelişmeleri, üyeliği ile ilgili tüm video, üyeliği fotoğrafları ve üyeliği haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Aralık ayının sonuna doğru da biz birinci derecede büyükşehirlerimizin adaylarını açıklamaya başlayacağız." dedi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden ile telefonda görüştü. 

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Brüksel’de Norveçli mevkidaşı Espen Barth Eide ve İsveçli mevkidaşı Tobias Billström ile bir araya geldi.

GENEL

Moldova'nın tam üyeliğine ilişkin imzaların atılmasının ardından Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Romanya Savunma Bakanı Angel Tilvar ortak basın...

GÜNCEL

İsveç'in NATO'ya üyeliğinin görüşülmesi, görüşülmekte olan konunun açıklığa kavuşmaması ve müzakerelerin yeterince olgunlaşmaması gerekçesiyle, TBMM Dışişleri Komisyonu’nda yapılan oylamayla ertelendi.

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İsveç Meclis Başkanı Andreas Norlen ile video konferans görüşmesi gerçekleştirdi.

SİYASET

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin genel merkez binasında düzenlediği basın toplantısında konuştu.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, "Bu yıl içinde AB üyelik müzakereleri için çalışacağız" dedi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, AB Komisyonunun Genişlemeden Sorumlu Üyesi Oliver Varhelyi ile ortak basın toplantısı düzenlendi.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, “Bu çok önemli: bağımsızlıktan bu yana ilk kez Ukrayna için NATO yolunda bir güvenlik temeli...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi’nin ardından basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD Savunma Bakanı Lloyd James Austin ile telefonda görüştü.