Üyesi Haberleri

üyesi haberleri ve güncel üyesi gelişmeleri, üyesi ile ilgili tüm video, üyesi fotoğrafları ve üyesi haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

Develi Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Develi, eşi Tuba Develi ve çocuklarıyla birlikte yurt dışına tatile gitti.

GENEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Belçika’da Avrupa Birliği Komisyonu'nun Genişlemeden Sorumlu Üyesi Oliver Varhelyi ile bir araya geldi.

SANAT

Sabancı Vakfı’nın, 30 yıldır genç sanatçıları desteklemek amacıyla düzenlediği Sakıp Sabancı Sanat Ödülleri sahiplerini buldu.

SPOR

Mustafa V. Koç Spor Ödülü’nü bu yıl Olimpiyat ve Dünya Şampiyonu Busenaz Sürmeneli ile Olimpiyat gümüş madalyalı ve Dünya Şampiyonu...

EKONOMİ

İnternet üzerinden sahte emlak ilanlarının kontrolsüz bir şekilde yayılması, satılık ve kiralık konutların gerçek değerinden yüksek fiyatlarla listelenmesine yol açmıştı. 

GENEL

Birleşik Krallık Parlamentosu’nun Muhafazakar Parti üyesi Paul Bristow, Başbakan Rishi Sunak’a açık mektup göndererek Gazze’de ateşkes çağrısında bulunmuştu.

SANAT

Uluslararası konuk sanatçı programı Gate 27, İstanbul ve Ayvalık’taki yerleşkelerinde konuk sürecine katılan geçmiş konuklarının projelerini desteklemeye devam ediyor.

EKONOMİ

MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Enerji Verimliliği Uzmanı Altuğ Karataş, "Akkuyu NGS, Türkiye’yi şampiyonlar ligine sokuyor" dedi.

SonDakika

KKTC Dışişleri Bakanı Ertuğruloğlu: Kıbrıs sorununun tarifi, Rum tarafının 'Kıbrıs Cumhuriyeti' diye muamele görmesidir. Bu sorunu yaratan yapı da BMGK'nın...

MAGAZİN

Tunç Petrol'ün sahibi ve Galatasaray Genel Kurul Üyesi Dinçer Azaphan, eşi Müge Azaphan'ın doğum gününü evde küçük bir pasta keserek...

İş Dünyası

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Develi Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Develi, eşi Tuba Develi ile birlikte New York'a gitti.

MODA

Vogue World; London 2023 etkinliğine katılım gösteren Prenses Eugenie seçimini FENDI couture Sonbahar-Kış 2023 koleksiyonundan yana kullandı.