Verdi Haberleri

verdi haberleri ve güncel verdi gelişmeleri, verdi ile ilgili tüm video, verdi fotoğrafları ve verdi haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu, politika faizinin yüzde 40'tan 42,5'e çıkarılmasına karar verdi.

EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu, politika faizinin yüzde 35'ten 40'a çıkarılmasına karar verdi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalara ilişkin Amerikan haber dergisine röportaj verdi.

MÜZİK

Kendine has şarkılarıyla büyük bir hayran kitlesi edinen Fatma Turgut, önceki akşam Azerbaycan'ın başkenti Bakü’de kapalı bir gişe konser verdi.

GENEL

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK) dün, İsrail-Filistin konusunda ‘acil ve uzatılmış insani ateşkes kararını’ oyladı.

MAGAZİN

Oyuncu Tolga Yüce, Gmaro'nun ardından dünyaca ünlü yıldızlarla röportajlar yapan Gezno Magazine'e kapak oldu.

SonDakika

1366 kayıtlı delegenin 682’si Özgür Özel’e, 664’ü Kemal Kılıçdaroğlu’na oy verdi. Genel Başkanlık Seçimi 2. Tura kaldı.

MEKAN

ÖZGÜR ARAS ‘EV’İN ANAHTARINI VERDİ

SİYASET

İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel'i Ankara'daki çalışma ofisinde ziyaret etti.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkmenistan Devlet Başkanı Serdar Berdimuhammedov ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GÜNCEL

Türk Hava Yolları (THY), İsrail ile Hamas arasında yaşanan çatışmalar nedeniyle Tel Aviv seferlerinin ikinci bir bildirime kadar durdurulduğunu duyurdu.

GENEL

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (BMMYK), örgüt hakkında eleştirel açıklama yapan İngiltere İçişleri Bakanı Suella Braverman’a yanıt verdi.