Vilnius Haberleri

vilnius haberleri ve güncel vilnius gelişmeleri, vilnius ile ilgili tüm video, vilnius fotoğrafları ve vilnius haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta düzenlenen ve 2 gün sürecek NATO Liderler Zirvesi’nin ilk oturumu İsveç’in de katılımıyla başladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta Kanada Başbakanı Justin Trudeau ile bir araya geldi.

GENEL

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ve ABD Başkanı Joe Biden, resmi karşılama töreni öncesinde birlikte basına kısa açıklamada bulundu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ve Litvanya Cumhurbaşkanı Gitanas Nauseda tarafından karşılanmasının ardından aile fotoğrafı çekiminde...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta İngiltere Başbakanı Rishi Sunak ile bir araya geldi.

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Litvanya’da bugün başlayan NATO Zirvesi kapsamında geldiği zirve etkinlik alanında basına açıklama yaptı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsveç Başbakanı Ulf Kristersson ve NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg toplantısı sona erdi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta Avrupa Konseyi Başkanı Charles Michel ile görüştü

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsveç Başbakanı Ulf Kristersson ve NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg görüşmesi başladı.

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Litvanya Cumhurbaşkanı Gitanas Nauseda ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GÜNCEL

NATO’dan yapılan açıklamaya göre, 11-12 Temmuz’da Vilnius’ta düzenlenecek NATO Zirvesi öncesinde 31 müttefik ülke ve İsveç’te ittifakla ilgili anket düzenlendi.