Vladimir Haberleri

Vladimir haberleri ve güncel Vladimir gelişmeleri, Vladimir ile ilgili tüm video, Vladimir fotoğrafları ve Vladimir haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ile telefonda görüştü.

GENEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Kuzey Kore Devlet Başkanı Kim Jong-un, Rusya’nın doğusundaki Amur Oblastı'nda bir araya geldi.

GENEL

Rusya’da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşmesinin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’le görüşme öncesi basına açıklamada bulundu.

GÜNCEL

Dairesel bir yapıda inşa edilen Moskova Metrosu’nun üçüncü yer üstü bağlantı hattı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in katılımıyla hizmete açıldı.  

GENEL

Kremlin’den Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında bugün gerçekleşen telefon görüşmesine dair açıklama yaptı.

SonDakika

İletişim Başkanlığı: Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, iki lider Sayın...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, St. Petersburg’da düzenlenen Rusya-Afrika Ekonomik ve İnsani Forumu’nda konuşma yaptı.

GENEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya Güvenlik Konseyi’ne videokonferans yoluyla hitap etti.

GENEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Güney Afrika'da düzenlenecek BRICS Zirvesi’ne katılmayacak...

GENEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Şanghay İşbirliği Örgütü Toplantısı’nda konuştu. Putin, Rusya’nın gelişimini istikrarlı şekilde sürdürdüğünü belirtti.