Vurdu Haberleri

vurdu haberleri ve güncel vurdu gelişmeleri, vurdu ile ilgili tüm video, vurdu fotoğrafları ve vurdu haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Rusya, Ukrayna’nın güneyindeki Kryvyi Rih kentinde 9 katlı bir apartman ve eğitim kurumunu füzeyle vurdu.

GÜNCEL

Rusya’nın dün gece Odessa bölgesine düzenlediği saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti, 22 kişi de yaralandı.

MAGAZİN

Simge, aşk şarkılarını söylerken seyirciye içini döktü, “Ayrılık şarkıları içimi acıtıyor. Mutlu aşk şarkılarından totemim var” dedi.

GÜNCEL

Rusya, gece saatlerinde Ukrayna'nın Odessa bölgesini vurdu.

GÜNCEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada, “Bugün Rus teröristler Kramatorsk'u da acımasızca bombaladı." dedi.

MAGAZİN

Pantene yeni ürünü için Soho House Rooftop’ta düzenlenen lansman etkinliği Demet Özdemir’in saçlarının ışıltısı ve Gaye Su Akyol’un unutulmaz canlı...

GÜNCEL

Rusya Hava Kuvvetleri’ne bağlı savaş uçakları, Doğu Askeri Bölgesi’nde Ukrayna’ya ait mevzileri ve zırhlı araçları vurdu. O anlar kameralara yansıdı.

GÜNCEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, dün Rusya’nın Herson yakınlarında bulunan Kakhovka Hidroelektrik Santrali’ni vurduğunu ve barajın çöktüğünü duyurdu.

GÜNCEL

Ukrayna Güvenlik Servisi, Rus ordusuna ait füze sistemlerinin imha edildiğini belirterek, o anlara ilişkin görüntüleri yayınladı.

EKONOMİ

Kripto para platformu Gate TR Araştırma Müdürü Sevcan Dedeoğlu, sektörde mayıs ayında yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.