War Haberleri

war haberleri ve güncel war gelişmeleri, war ile ilgili tüm video, war fotoğrafları ve war haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

ABD eski Başkanı ve başkan adayı Donald Trump, adaylıktan çekilen ABD Başkanı Joe Biden’ın ‘çekildiğini unuttuğunu’ söyledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi’nin ardından ABD’nin başkenti Washington’da basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, dün Rusya’nın Ukrayna’ya düzenlediği füze saldırıları ile ilgili olarak açıklama yaptı

GENEL

Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, Rusya’nın Ukrayna’ya düzenlediği füze saldırılarla ile ilgili açıklama...

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, Rusya’nın Ukrayna’ya düzenlediği füze saldırılarla ile ilgili açıklama yaptı...

GÜNCEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelesnki, Ukrayna’nın Karadeniz’deki faaliyetleri konusunda yeni bir strateji üzerinde çalıştıklarını belirtti.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Rusya’nın Volnyansk kasabasında düzenlediği saldırı sonrası Ukrayna’nın modern hava savunma sistemlerine ihtiyacını yineledi.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, dün akşam saatlerinde ordu yetkilileriyle toplantı gerçekleştirdi.

GENEL

İsrail Savaş Kabinesi üyesi Benny Gantz’ın istifasından 8 gün sonra kabine dağıldı.

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler Bağımsız Uluslararası Soruşturma Komisyonu, Türkiye ve Mısır’da İsrail-Hamas savaşının mağdurlarıyla yaptıkları görüşmelere ilişkin rapor hazırladı.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Orta Doğu görüşmeleri kapsamında İsrail’i ziyaret etti...

GENEL

Hamas hareketi, BM Güvenlik Konseyi’nin dün akşam Gazze'de ateşkes ve rehinelerin serbest bırakılmasına ilişkin çağrıda bulunan kararını memnuniyetle karşıladığını açıkladı.