Yardım Haberleri

yardım haberleri ve güncel yardım gelişmeleri, yardım ile ilgili tüm video, yardım fotoğrafları ve yardım haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Birleşmiş Milletler İnsani Yardım Koordinasyon Ofisi (OCHA), Gazze’nin kuzeyinde, hastalara tedavi verebilen sadece El-Ahli Arab (Baptist Hastanesi) hastanesinin kaldığını, bu...

GÜNCEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Gazze için İzmir’den yola çıkan insani yardım gemisinin Mısır’ın El-Ariş Limanına ulaştığını duyurdu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şükri ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GÜNCEL

UNRWA, Gazze Şeridi’nin güneyinde Refah kentinde bulunan konukevinin İsrail tarafından bombalandığını duyurdu.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in saldırıları sonucu Şifa hastanesinin jeneratörlerinin devre dışı kaldığını, bebek bakım ünitesindeki 2 bebeğin hayatını kayebttiğini duyurdu.

GÜNCEL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İsrail Sağlık Bakanı ile telefonda görüştüğünü belirterek, "Sağlık hizmetlerinin sürdürülememesinin açıklanamaz olduğu konusunda mutabıkız" dedi.

GENEL

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog ile telefonda görüştü.

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) tarafından rapor yayımlandı...

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA), 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde yerinden edilenlerin sayısının...

GENEL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Mısır Sağlık Bakanı Khaled Abdel Ghaffar ile dün gece telefonda bir görüşme gerçekleştirdi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şükri ve Ürdün Dışişleri Bakanı Eymen Safedi ile telefonda görüştü.

GÜNCEL

Filistin Kızılayı, dün yaptığı açıklamada insani yardım yüklü 30 kamyonun daha teslim alındığını açıkladı.