Yayınladı Haberleri

yayınladı haberleri ve güncel yayınladı gelişmeleri, yayınladı ile ilgili tüm video, yayınladı fotoğrafları ve yayınladı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Sözcüsü Adrienne Watson, havadan çekilen görüntülerin analiz edildiğini ve değerlendirmeye göre saldırıdan İsrail’in sorumlu olmadığını iddia...

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Gazze’de saldırı düzenlenen Baptist Hastanesi’nin (El-Ahli Arab Hastanesi) saldırı sonrası havadan görüntülerini yayınladı.

İş Dünyası

Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü vesilesiyle bir mesaj yayınladı. 

GÜNCEL

ABD Merkezi İstihbarat Ajansı (CIA), perşembe günü Rusça bir video yayınlayarak Rus bürokratların CIA ile nasıl iletişime geçeğini duyurdu.

OTOMOBİL

İtalyan lüks spor otomobil üreticisi Maserati, Ferzan Özpetek’in yönettiği ve yakında gösterilecek kısa filminin ilk fragmanını yayınladı.

GÜNCEL

İspanya Çevre Bakanlığı’na bağlı Meteoroloji Ajansı (AEMET), ülke genelinde bugünün hava sıcaklık tahmininin yer aldığı haritayı yayınladı.

MAGAZİN

Ünlü manken Ebru Şallı'nın eşi iş insanı Uğur Akkuş, dolandırıcılık şikayetleri üzerine İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı. 

GÜNCEL

Ukrayna Güvenlik Servisi, Rus ordusuna ait füze sistemlerinin imha edildiğini belirterek, o anlara ilişkin görüntüleri yayınladı.