Yayınlandı Haberleri

yayınlandı haberleri ve güncel yayınlandı gelişmeleri, yayınlandı ile ilgili tüm video, yayınlandı fotoğrafları ve yayınlandı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MÜZİK

Müzik eleştirmenlerinin Türk popunun yeni dört büyüklerinden biri olarak ilan ettiği Simge ara vermeden yeni şarkılar yayınlamaya devam ediyor.

SİNEMA

Bu yazın en büyük adrenalin patlamasına hazır olun ve kendinizi yılın en heyecan verici sinema deneyimine bırakın!..

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsveç Başbakanı Ulf Kristersson ve NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg toplantısı sona erdi.

MÜZİK

Dijital platformlarda yüz milyonlarca kez dinlenen şarkılara imza atan Irmak Arıcı “Bir Sana Yandım” ve “Hüzün Durağı” parçalarını aynı günde...

MÜZİK

Simge ve Ozan Bayraşa şimdi de house music tarzında yaptıkları “Çapkınca” ile müzik dünyasına yeniliklerle dolu bir yaz getirdi!..

MÜZİK

Elektronik popun yükselen yıldızı INJI, yeni single'ı "BORED"ı ve rekorlar kıran uluslararası süperstar Anitta, "Funk Rave" adlı yeni single'ı yayınlandı.

GENEL

İsveç Başbakanı Ulf Kristersson İngiltere ziyareti kapsamında başkent Londra’da önceki gün İngiltere Başbakanı Rishi Sunak ile bir görüşme gerçekleştirdi.

SonDakika

Bayram Tatili boyunca devletin işlettiği köprü ve otoyolların ücretsiz olmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Ücretsiz kullanım 24 Haziran...