Elektronik popun yükselen yıldızı INJI, yeni single'ı "BOREDUMG etiketiyle yayınladı. Hayattan "sıkılmış" klişeleşmiş genç yetişkinleri mizahi bir şekilde eleştiren INJI, Inji'nin imzası olan şakacı sözler ve çılgın sinizmle süslenmiş, gerçekçi sunumla basit ama etkili yaşam tavsiyeleri sunuyor.

INJI – “BORED”

INJI "Şarkımda, çevremde karamsar bir tavır sergileyen herhangi bir arkadaşıma verdiğim tavsiyenin aynısını vermeye çalışıyorum; Yapma! Hayat harika ve biz genciz, dışarı çık ve sevdiğin şeyleri yap! Aynı zamanda hayata karşı iyi hisler; kendinden emin olmak ve olumlu bir tavırla ilgili olan ilk EP'mde de önemli bir rol oynuyor. Diğer parçalardan bazıları daha çok bir kızın özgüvenine giden yolculuğuna odaklandı, ama bu sadece etrafınızdaki iyiliği görmeyi öğrenmekle ilgili." diyor.

TikTok'ta ilk olarak bağımsız olarak yayınladığı hiti "GASLIGHT" ile adından söz ettiren INJI, elektronik bir yumrukla desteklenen dil alaylı yıkıcı pop'uyla adından söz ettiriyor. "GASLIGHT", 3 milyonu aşkın kreasyonu ve 6 milyardan fazla görüntülenmesiyle TikTok listelerinde İlk 10'a girmeyi başardı. 

Gerçek adı İnci Güran olan INJI, Türkiye'de doğup büyüdü, daha sonra Penn Üniversitesi'nde finans eğitimi aldığı Birleşik Krallık ve ABD'de hayatını sürdürdü. İlk iki single'ı boyunca SiriusXM, Apple, TIDAL, Amazon Music, Spotify ve BBC Radio 1'den destek aldı. 2023'te takip edilmesi gereken büyük bir yıldız olan INJI'ye gözlerinizi dört açın.

ANITTA - FUNK RAVE

İki gün üst üste konser: Simge, enerjisi ve şovlarıyla büyüledi İki gün üst üste konser: Simge, enerjisi ve şovlarıyla büyüledi

Rekorlar kıran uluslararası süperstar Anitta, "Funk Rave" adlı yeni single'ını yayınlayarak kariyerinde yeni bir sayfa açıyor. Şarkı, Anitta'nın Universal Music etiketiyle yayınladığı ilk şarkı olma niteliğinde.

Anitta şarkı hakkında şunları söyledi: "Geçtiğimiz yıl yaptığım tüm müzikler gurur duyduğum müzikler. Hem Brezilya müziğinin, hem de uluslararası müziğin her zerresinin bana ait olduğundan emin oldum. Brezilya funk'ı benim köklerim. Ben bunu yaparak doğdum ve büyüdüm. Bu yeni müziği herkese benim için en önemli olan köklerimi göstermek amacıyla yaptım ve “Funk Rave” ile başlamak tam da bu amacımı gerçekleştiriyor."

Anitta "Funk Rave "in ilk tanıtımını bu ayın başlarında İstanbul'da düzenlenen UEFA Şampiyonlar Ligi Finalleri Açılış Töreni sırasında canlı olarak yapmıştı. Anitta'nın performansı hayranlarını çılgına çevirdi ve parçanın resmi olarak yayınlanmasını beklediler. Hayranlarının isteklerini karşılıksız bırakmayan Anitta’nın küresel bir hit olma yolunda ilerleyen şarkısı “Funk Rave”, şimdi tüm dijital platformlarda yayında.

Editör: MURAT ÖZER