Yıldız Haberleri

Yıldız haberleri ve güncel Yıldız gelişmeleri, Yıldız ile ilgili tüm video, Yıldız fotoğrafları ve Yıldız haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

Ünlü iş insanı Birsen Yıldız, Vietnam’ı geziyor. Yakın dostları ile gittiği Vietnam’ın Hanoi başkenti olmak üzere bir çok şehrini geziyor.

İş Dünyası

Yıldız Holding’in fırsat eşitliği temelli uygulama ve projeleri, Cumhuriyetin 100. yılında Birleşmiş Milletler Genel Merkezi’ndeki özel oturumda gösterildi.

MODA

Ünlü yıldız Jennifer Lopez, New York'ta FENDI Peekaboo çantasıyla görüntülendi.

EKONOMİ

Yıldız Holding, ‘en iyi işveren’ ünvanına sahip şirketlere verilen ‘Great Place To Work’ sertifikasını almaya hak kazandı. 

MÜZİK

Yıldız Tilbe, sevilen şarkıları ile Kıbrıs İskele bölgesindeki The Arkın İskele Hotel'de sahne aldı.

MÜZİK

Türk pop müziğinin yıldız isimlerinden Zeynep Bastık enerjisi ve hit şarkıları ile YBY Woods’u dolduran hayranlarını büyüledi...

MÜZİK

Dünyaca ünlü yıldız Robbie Williams Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir otelde sahne aldı.

DİZİ

Ödüllü oyuncu Mustafa Konak, yeni sezonun iddialı dizisi “Hudutsuz Sevda” kadrosunda yer alacak.

MAGAZİN

Simge, Galatasaray’a geri dönenen Arjantinli yıldız Mauro Icardi’yi unutmadı. Koyu Beşiktaşlı olan Simge “Müzik birleştiricidir” sözleriyle mesaj verdi…

MAGAZİN

Güzel sunucu ve model Özlem Yıldız, önceki gün oğlu Demir Serter ile birlikte Bodrum'daki Azka Otel’in Beach’inde görüntülendi. 

MAGAZİN

Ege Özyeğin Usta, Paris Moda Haftası'nda dünyaca ünlü tasarımcıların göz alıcı defilesi ve şovlarını ünlü isimlerle birlikte izledi. 

MAGAZİN

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin Cezayirli yıldız futbolcusu Riyad Mahrez, tatil için Antalya'yı seçti.