Yoav Haberleri

yoav haberleri ve güncel yoav gelişmeleri, yoav ile ilgili tüm video, yoav fotoğrafları ve yoav haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile telefonda görüştü.

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin ve İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, Hizbullah’ın devam eden saldırılarının ve Gazze’ye insani yardımı görüştü.

GENEL

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant dün Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan ile bir araya geldi,

GENEL

ABD’nin başkenti Washington’da temaslarını sürdüren İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bir araya geldi.

GENEL

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, resmi temaslarda bulunmak üzere ABD’nin başkenti Washington’a gitti.

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile telefonda görüştü. İki bakan, Lübnan-İsrail sınırındaki son gelişmeleri değerlendirdi.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, İsrail Savaş Kabinesi üyesi Benny Gantz ve İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile telefonda görüştü.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, Uluslararası Ceza Mahkemesi (UCM) Savcısı Karim Khan’ın İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ve Savunma Bakanı Yoav Gallant...

GENEL

UAD Başsavcısı Karim AA Khan, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Savunma Bakanı Yoav Gallant ve Hamas hareketinden Yahya Sinwar, Mohammed Diab...

GÜNCEL

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, İsrail Savunma Kuvvetleri’nin (IDF), Gazze’de ‘güçlü bir operasyon’ için hazır olduğunu söyledi.

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin ve İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, dün gece İran’ın saldırıları sonrası telefonda görüştü.