Yönetmen Haberleri

yönetmen haberleri ve güncel yönetmen gelişmeleri, yönetmen ile ilgili tüm video, yönetmen fotoğrafları ve yönetmen haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SİNEMA

1960'ların uzay yarışının iniş çıkışlarını konu alan filmin vizyonu öncesi, ünlü oyuncu Scarlett Johansson ve yönetmen Greg Berlanti çarpıcı açıklamalarda...

SİNEMA

Ünlü oyuncu Brad Pitt'in başrolünü üstlendiği F1 filminden ilk fragman yayınlandı...

MODA

Global moda markası DeFacto ve marka yüzü Afra Saraçoğlu, sıcak yaz günlerinin favorisi olacak yeni koleksiyonun reklam filminde yeniden buluştu.

MÜZİK

Doğum günü olan 31 Mayıs’ta yeni teklisi “Kahve”yi yayınlayan Kenan Doğulu, yaz sezonuna damga vuracak şarkısının klibini müzikseverlerle buluşturdu.

MÜZİK

Başarılı şarkıcı Mustafa Sandal, 1994 yılında çıkardığı "Sana İhtiyacım Var" adlı şarkısına 30 yıl sonra yeniden hayat verdi.

MODA

Calvin Klein, kampanyasında aktör Micheal Ward ve model Vittoria Ceretti’nin yer aldığı yeni Monochromatic Summer koleksiyonunu duyurdu.

MAGAZİN

Beymen ve DEPOfilm iş birliğiyle hazırlanan Golden Opulence: 500 Years of Luxury in Anatolia belgeselinin galası ve kutlama yemeği BİZ...

SonDakika

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu'nun kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiğini söyledi.

SİNEMA

Sabancı Vakfı’nın “Kısa Film Uzun Etki” sloganıyla bu yıl sekizincisini düzenlediği Kısa Film Yarışması’nın kazananları belirlendi.

DİZİ

Yıllar sonra ekrana dönüş yapmaya hazırlanan Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’nin yayın tarihi belli oldu.

DİZİ

Hazırlıkları uzun süredir devam eden ve yapımcılığını D Media’nın üstlendiği, ‘Senden Önce’nin ilk tanıtımı yılbaşı gecesi ekrana geldi.

MODA

Derimod’un marka yüzü Melis Sezen’in başrolde olduğu yeni sezonunun ilk reklam filmi yayınlandı...