Yönetmen Haberleri

yönetmen haberleri ve güncel yönetmen gelişmeleri, yönetmen ile ilgili tüm video, yönetmen fotoğrafları ve yönetmen haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SonDakika

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu'nun kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiğini söyledi.

SİNEMA

Jennifer Lopez ile birlikte bir hayatta kalma mücadelesine atılmaya hazır olun...

SİNEMA

Ukraynalı yönetmen Mstislav Çernov‘un Rusya- Ukrayna savaşını konu alan “Mariupol’da 20 Gün” adlı belgesel filmi, belgesel kategorisinde Oscar ödülünü kazandı.

SAĞLIK

‘Pınar Sabancı ile Yaşadım Demek İçin Ne Yapmalı?, her hafta Perşembe günleri Zorlu PSM YouTube kanalında yayınlanmaya devam ediyor.

MODA

Kendall Jenner, Calvin Klein İlkbahar 2024 kadın koleksiyonu kampanya çekimleri için kamera karşısına geçti...

CEMİYET

Zaferin Rengi filminin galası geçtiğimiz akşam Fenerbahçe SK Başkanı Ali Koç ve yapımcı, yönetmen Abdullah Oğuz’un ev sahipliğinde AKM'de gerçekleşti.

SİNEMA

Madame Web filminin başrol oyuncusu Dakota Johnson, vizyon öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu.

SİNEMA

Sabancı Vakfı’nın “Kısa Film Uzun Etki” sloganıyla bu yıl sekizincisini düzenlediği Kısa Film Yarışması’nın kazananları belirlendi.

DİZİ

Yıllar sonra ekrana dönüş yapmaya hazırlanan Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’nin yayın tarihi belli oldu.

DİZİ

Hazırlıkları uzun süredir devam eden ve yapımcılığını D Media’nın üstlendiği, ‘Senden Önce’nin ilk tanıtımı yılbaşı gecesi ekrana geldi.

MODA

Derimod’un marka yüzü Melis Sezen’in başrolde olduğu yeni sezonunun ilk reklam filmi yayınlandı...

SİNEMA

Prime Video, merakla beklenen yeni Türk Original filmi Bihter'in fragmanını yayınladı...