Calvin Klein, kampanyasında aktör Micheal Ward ve model Vittoria Ceretti’nin yer aldığı yeni Monochromatic Summer koleksiyonunu duyurdu.

MICHEAL WARD 

Monochromatic Summer koleksiyonu, Calvin Klein'ın çağdaş minimalizmini temsil ediyor. Monochromatic Summer, beyaz ve tonlarından oluşan giyim ve iç giyim seçkisini bir araya getiriyor.

CALVIN KLEIN MONOCHROMATIC SUMMER KOLEKSİYONUNU MICHEAL WARD VE VITTORIA CERETTI İLE TANITOR!

Kadın ve erkek seçkilerinden özenle oluşturulan koleksiyonda Calvin Klein’ın ikonik kesimlerine yeni bir soluk getiriliyor. Beyaz denimler, ton sür son stili benimseyenler için mükemmel bir seçenek oluyor. 

Calvin Klein’ın ikonik iç çamaşırları, yazın enerjisini ve ferahlığını yansıtan; nefes alabilen pamuklu kumaşlar ve açık tonlarda dantel detaylar içeriyor. Her tarza uyum sağlayabilen koleksiyon, sade ama çarpıcı bir görünümün sunuyor.

Messika, Midnight Sun'ın ikinci serisini göz alıcı bir davetle tanıttı Messika, Midnight Sun'ın ikinci serisini göz alıcı bir davetle tanıttı

 VITTORIA CERETTI

Monochromatic Summer rahat kesimleri ve açık renklerin konforunu ön plana çıkarıyor. 

Josh Olins tarafından fotoğraflanan kampanya, yazın canlılığını Micheal ve Vittoria üzerinden aktarıyor. Koleksiyonun beyaz paletini, New York dokularıyla bir araya getiren kampanya,  şehrin yaz aylarındaki haline gönderme yapıyor.

Gün ışığında çekilen kampanya kareleri, küçük ışık oyunlarıyla yazın sıcaklığını ve enerjisini aktarırken, zahmetsiz şıklığın cazibesini gözler önüne seriyor.

Monochromatic Summer koleksiyonu, 15 Mayıs’tan itibaren Calvin Klein Jeans Zorlu Center mağazasında yerini alacak. 

KAMPANYA KREDİLERİ: 

Yönetmen ve fotoğraf: Josh Olins

Editör Kredisi: Calvin Klein

Sosyal Medya: @calvinklein

Editör: Admin Admin