Yüzde Haberleri

yüzde haberleri ve güncel yüzde gelişmeleri, yüzde ile ilgili tüm video, yüzde fotoğrafları ve yüzde haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Mart 2024 dönemine ilişkin tüketici güven endeksi verilerini açıkladı...

EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın 'Kredi Kartı İşlemlerinde Uygulanacak Azami Faiz Oranları Hakkında Tebliğ'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliği', Resmi Gazete'de yayımlandı.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ocak 2024 dönemine ilişkin ücretli çalışan istatistiklerini açıkladı.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Şubat 2024 dönemine ilişkin tarım ürünleri üretici fiyat endeksi verilerini açıkladı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Ocak ayında yıllık cari açıktaki iyileşme, mayısa göre 22,6 milyar dolara ulaştı" dedi.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ocak 2024 dönemine ilişkin inşaat maliyet endeksi verilerini açıkladı.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ocak 2024 dönemine ilişkin işgücü istatistiklerini açıkladı...

GÜNCEL

Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişinin dolandırıldığı...

İş Dünyası

Beymen, Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle gerçekleştirdiği iletişim çalışmasında “2025’te yüzde 50 kadın çalışan hedefiyle daha iyi bir dünya, daha eşit...

EKONOMİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, DEİK tarafından kurulan Kadın Platformu'nun tanıtım toplantısına katıldı.

EKONOMİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 yılının ilk iki ayında denizcilik yük istatistiklerinde yaşanan gelişmelere ilişkin açıklama yaptı.

İş Dünyası

Koton kurucu ortağı Gülden Yılmaz, Koton, 2016 yılında “BM Kadının Güçlendirilmesi Prensipleri”ni ülkemizde imzalayan ilk şirketlerden biri" dedi.