Zelenskyy Haberleri

zelenskyy haberleri ve güncel zelenskyy gelişmeleri, zelenskyy ile ilgili tüm video, zelenskyy fotoğrafları ve zelenskyy haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, ABD Başkanı Joe Biden’ın 95 milyar dolarlık güvenlik paketi tasarını imzalamasının ardından açıklama yaptı.

GENEL

İngiltere hükümeti, Ukrayna’ya bugüne kadar ki en büyük savunma destek paketini açıkladı...

GENEL

ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Mike Johnson, mecliste yapılan, Ukrayna ve İsrail’e askeri desteği öngören yasanın oylamasının ardından basın mensuplarına konuştu.

GÜNCEL

Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı, Rusya’ya ait İran yapımı 17 Shahed İHA’sının imha edildiğini duyurdu.

GÜNCEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya sınırındaki Sumy bölgesinde görev yapan Ukrayna askerlerini ziyaret etti.

GÜNCEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, İslam dinine mensup Ukraynalı askerler, Kırım Tatar Milli Meclisi liderleri, Müslüman toplum ve din adamlarının...

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenen ve 133 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısına ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Litvanya Cumhurbaşkanı Gitanas Nauseda ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski görüşmelerinin ardından açıklamalarda bulundu.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (IAEA) Genel Direktörü Rafael Grossi ile bir görüşme gerçekleştirdi.