Ziyareti Haberleri

ziyareti haberleri ve güncel ziyareti gelişmeleri, ziyareti ile ilgili tüm video, ziyareti fotoğrafları ve ziyareti haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM 78'inci Genel Kurulu'na katılmak üzere geldiği New York'ta son derece verimli, yoğun ziyaretler gerçekleştirdiğini söyledi.

GENEL

İngiltere Dışişleri Bakanı James Cleverly’nin Türkiye ziyaretiyle ilgili paylaşım yapan İngiltere Dışişleri Bakanlığı, iki ülke arasındaki yıllık tahmini 25 milyar...

GENEL

İngiltere Dışişleri Bakanı James Cleverly, önceliklerinin İngiltere vatandaşlarının Nijer’den tahliyesi olduğunu belirterek, ilk grubun ülkeden ayrıldığını duyurdu.

GENEL

Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmytro Kuleba, Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ve Pakistan Dışişleri Bakanı Bilavel Butto Zerdari ile görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile bir araya geldi.

GÜNCEL

Polonyalı doktorlar, Ukrayna’nın Harkiv bölgesinde işgalden kurtarılmış bölgeleri ziyaret ederek bölge halkına tıbbi yardım sağlayıp, insani yardım dağıttı.

GENEL

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye bir ziyaret gerçekleştirdi.

GENEL

İran Devlet Başkanı İbrahim Reisi, üç günlük Afrika ziyareti kapsamında Kenya’nın başkenti Nairobi’ye geldi.

GENEL

ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, “ABD ve Çin arasında önemli anlaşmazlıklar var. Dünyanın her iki ülkenin de gelişmesi için yeterince...

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, "Adil bir barış, Rusya tarafından dikte edilen bir anlaşmayı kabul etmek anlamına gelemez" dedi.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Çin ziyareti kapsamında başkent Pekin’de Çin Dışişleri Bakanı Qin Gang ile görüşme gerçekleştirdi.

GENEL

İran Devlet Başkanı İbrahim Reisi, Latin Amerika ziyareti kapsamında dün Nikaragua’dan Küba’ya geldi.