Hilmi Eymen’in tedavisine destek olmak için 23 Şubat’ta Göktürk’te büyük bir bağış gecesi düzenleniyor! Ünlü isimlerin katılacağı bu özel etkinlik, canlı yayınlarla desteklenerek geniş kitlelere ulaşacak. Sen de bağış yaparak Hilmi Eymen’in sağlığına kavuşmasına katkı sağlayabilirsin! Birlik olalım, Eymen’e umut olalım!

Hilmi Eymen’in tedavisine destek olmak amacıyla düzenlenen bağış gecesi, 23 Şubat Pazar günü saat 17:00 - 23:00 arası Göktürk’te gerçekleşecek. Ünlü isimlerin katılımıyla düzenlenecek bu özel gecede, Hilmi Eymen’in umut dolu yolculuğuna katkı sağlamak için bir araya geliyoruz.

SANAT VE MEDYA DÜNYASINDAN BÜYÜK DESTEK!

Sunuculuğunu Tayyar Işıksaçan’ın üstlendiği geceye, ünlü simalar da destek verecek. Etkinlikte yer alacak isimler arasında:

Esra Sönmezer

Dr. Banu Noyan

Yağız Sabuncuoğlu

Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ile görüştü Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ile görüştü

Gökhan Tepe

Faruk Emre

ve daha birçok isim bulunuyor.

CANLI YAYINLARLA DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYECEK!

Hilmi Eymen’in resmi sosyal medya hesapları, Sosyal medya platformlarından canlı yayınlanacak. Ayrıca, ünlü isimler kendi Instagram ve diğer sosyal medya hesaplarından canlı yayın açarak kampanyaya destek olacak.

Bağış gecesinde toplanan yardım miktarı, gece boyunca düzenlenen etkinliklerde canlı yayında açıklanacak.

Valilik izniyle gerçekleşecek bu özel geceye herkesi bekliyoruz!

Birlik olalım, Hilmi Eymen’e umut olalım!

Etkinlik Adresi:
Göktürk Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi 2,Dere Sokak No:2, Göktürk/İstanbul
İletişim: 0552 668 79 68 (Göktürk Güzelleştirme Derneği) https://www.gokturk.org.tr/

BAĞIŞ YAPMAK İÇİN WEB SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

Instagram: dmd_hilmi_eymen
Telefon: 0530 484 89 44
Kaynak:  https://eymeneumutol.com/