Modaya ilhamını, siyahın sadeliği ve zarafetini temsil eden siluetlerden alan H&M A/W23 Studio koleksiyonu, büyüleyici konseptini gerçekleştirdiği lansman partisi ile yakından tanıttı.

DERYA AÇIKGÖZ 

Korku filmlerinde yer aldan kadın kahramanlarının keskin tarzlarından ilham alan koleksiyon, özenle şekillendirilmiş siluetleri ile ön plana çıkıyor. Koleksiyonun eşsiz terziliği, şık ve parlak aksesuarlarla süslenmiş ürünleri ile gardırop temellerini oluşturuyor.

ELİF EDES

H&M STUDIO A/W23 KOLEKSİYONU ÖZEL BİR LANSMAN PARTİSİ İLE TANITILDI

MELİS AĞAZAT

H&M Türkiye, 21 Eylül tarihinde özel bir lansman partisi ile bu göz alıcı koleksiyonu moda severlere yakından tanıttı.

MELTEM KAZA

İstanbul’un en gözde konumlarından biri olan, Nişantaşı’nda bulunan H&M Showroom’da gerçekleşen bu özel tanıtım katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

NİL NİNAT

H&M Studio A/W23 koleksiyonu 28 Eylül'den itibaren hm.com'da online olarak satışa sunulacak.

Elif İnci Aras, bayram sonrası yakın dostları ile AVM’de buluştu Elif İnci Aras, bayram sonrası yakın dostları ile AVM’de buluştu

MELTEM KAZAZ - TAMER YILMAZ - ESİN RAMAZANOĞLU

Lansman için H&M Showroom, koleksiyonun “film noir” siluetlerinden aldığı ilhamla sinematografik bir atmosfer oluşturularak yeniden yorumlandı.

ÖZGE SARIKADILAR - MELİS YAYLA 

Koleksiyonun karanlık havası ön planda tutularak yaratılan alan ile misafirlerin cesur ve karanlık Studio dünyasının içine adım attıklarını hissetmeleri sağlandı.

ŞİRİN EDİGER

Koleksiyonun mükemmeliyetçi monokrom konseptine uygun olarak Carlo Bernardini Catering ekibinin özel olarak hazırladığı ikramlar sunuldu.

ZEYNEP SOYLU

Konsepti yakından yansıtan müzikler ile keyifli DJ performansı sergilendi. H&M A/W23 Studio koleksiyonu, yenilikçi ruhu ile misafirlerin büyük beğenisini kazandı.

 

Editör: MURAT ÖZER