H&M Move, Laureus Sport for Good Italy ile yeni ortaklığını duyurmaktan büyük heyecan duyar. H&M Move hep birlikte, spor yoluyla kapsayıcılığı, eğitimi ve fiziksel sağlığı teşvik ederek gençlerin yaşamları üzerinde kalıcı bir etki yaratmayı hedefliyor.

H&M MOVE VE ZLATAN IBRAHIMOVIĆ ÇOCUKLAR İÇİN GÜÇLERİ BİRLEŞTİRİYOR

Bu iki yıllık ortaklık, sosyal dışlanma, zorbalık ve okul terki riskinin yüksek olduğu sosyoekonomik açıdan savunmasız bölgelerden gelen 2.000 genci bir araya getiriyor. İş birliği, Milano, Roma, Palermo ve Napoli'de ücretsiz spor etkinlikleri sunarak sporu bir kapsayıcılık ve eğitim aracı olarak teşvik ediyor.

H&M Move'un Brand Mover'ı Zlatan Ibrahimović, desteğini göstermek için Milano'da düzenlenen yaz kampına katılarak çocukları şaşırttı. Aldığı mirası çocuklara vermeye kendini adamış olan Zlatan, programın misyonuyla kendi hedefini birleştiriyor.

H&M MOVE VE ZLATAN IBRAHIMOVIĆ, GENÇLERİ GÜÇLENDİRMEK İÇİN LAUREUS SPORT İLE İŞ BİRLİĞİ YAPIYOR

“Büyürken çoğu zaman kendimi yargılanmış veya dışlanmış hissettim ama spor bana çok yardımcı oldu, bana öz güven verdi. Herkesin kendini önemli hissettiği bir yer bulması çok önemli.” Zlatan Ibrahimović.

H&M Move'un topluluk programı Move Together, çocukların dünyaya ait olma duygularını keşfetmeye başladıkları dönemde hareket etmenin önündeki en büyük engelleri aşmalarını sağlamak istiyor.

Dünya Yürüyüş Şampiyonası Antalya'da başladı... Dünya Yürüyüş Şampiyonası Antalya'da başladı...

“Spor, insanları bir araya getirmek için eşsiz bir fırsat sunar ve birlikte hareket ederken, kolektif enerji sınırları zorlamak için hem neşe hem de güç getiriyor. Laureus Sport for Good ile ortak misyonumuzda ortak olmaktan heyecan duyuyoruz” Move Together Başkanı Diana Amini.

Editör: MURAT ÖZER