Turizme katkı sağlayan şehirler ve şehirlerle bütünleşen markalar, Yıldız Ödülleri Gecesi'nde ödüllendirildi. Törenin, tüm geliri turizm bölümünde okuyan ihtiyaç sahibi gençlere aktarılacak.  

Yıl boyunca iç turizmi geliştirmeye yönelik çalışmalar gerçekleştiren Rotahane, turizme katkı sağlayan şehir ve kurumları ödüllendirmek amacıyla Yıldız Ödülleri Gecesi düzenledi.

ZEYNEP YILMAZ - REVNA DEMİRÖREN - YELDA DEMİRÖREN KALYONCU

REVNA DEMİRÖREN - MARGAUX OKTAY - MELTEM DEMİRÖREN

Beşiktaş'ta bulunan bir otelde gerçekleştirilen geceye Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Demirören Oktay, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören'in eşi Revna Demirören ve kızı Yelda Demirören Kalyoncu, Demirören Holding Yönetim Kurulu üyesi Murat Oktay'ın eşi Margaux Oktay, sanatçılar Oktay Kaynarca, Ziynet Sali, Özcan Deniz, Nilgün Belgün ve Suzan Kardeş'in yanı sıra siyaset, iş ve sanat dünyasından birçok isim katıldı.  

Rotahane Kurucuları Pervin Ersoy ve Bilge Kuru ev sahipliğinde gerçekleştirilen törenin sunuculuğunu ise Serkan Çağrı ve Ebru Akel yaptı. 

TÜRKİYE'NİN HER ŞEHRİ AYRI BÜYÜLEYİCİ 

Geceye katılan isimlerden Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören'in eşi Revna Demirören,  "İç turizme önem veriyorlar ve Pervin Hanım'ın başkanlığında Rotahane çok güzel bir proje. Ben de bir çok şehri gezme mutluluğundayım. Hem iç turizmi kalkındırıp hem de Türkiye tanıtımı yapılıyor. Çok başarılı bir proje. Ben de bunun küçük bir parçası olmaktan mutluluk duyuyorum. Türkiye'nin her şehrini, her köşesini, her toprak parçasını çok seviyorum. Her şehir ayrı büyüleyici ve her şehirde ayrı bir şey keşfediyoruz" dedi. 

Editör: MURAT ÖZER