Marmara Denizi’nde Yalova açıklarında 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 22.08’de meydana gelen sarsıntı, Yalova merkez ve çevre ilçelerde hissedildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, saat 22.08’de meydana gelen depremin büyüklüğü 3.5 olarak ölçüldü.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Meclisimizin takdirine sunulacak olağanüstü tasfiye kurallarını içeren taslak Kanun Teklifi’nin yasalaşması halinde, Ekim ayı içinde 1 milyon liraya kadar anapara ödemelerinin yapılacağını öngörüyoruz.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Meclisimizin takdirine sunulacak olağanüstü tasfiye kurallarını içeren taslak Kanun Teklifi’nin yasalaşması halinde, Ekim ayı içinde 1 milyon liraya kadar anapara ödemelerinin yapılacağını öngörüyoruz.
İçeriği Görüntüle

Y A L O V A A C I K L A R I N D A 35 B U Y U K L U G U N O E D E P R 1548283 460766

Merkez üssü Marmara Denizi’nde Yalova açıkları olarak belirlenen deprem, kentte kısa süreli paniğe neden oldu. Depremin ardından ilk belirlemelere göre olumsuz bir durum yaşanmadığı belirtildi.

Istanbulda Hissedilen Deprem Oldu 1 1548273 460761 (1)

MARMARA DENİZİ'NDE MEYDANA GELEN DEPREM İSTANBUL'DA HİSSEDİLDİ

Marmara Denizi'nde Yalova açıklarında meydana gelen 3.5 büyüklüğündeki deprem İstanbul'da da hissedildi. Kentin özellikle Anadolu Yakası'nda hissedilen depremin ardından bazı vatandaşlar sokağa çıktı.

Marmara Denizi’nde Yalova açıklarında 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 22.08’de meydana gelen sarsıntı, Yalova merkez ve çevre ilçelerin yanı sıra İstanbul'da da hissedildi. Kendin Anadolu Yakası'nda hissedilen depremin ardından bazı vatandaşlar kısa süre sokağa çıktı. (DHA)