Ünlü oyuncu Mark Ruffalo, X platformunu ‘komplo teorileri alanı’ olarak değerlendirdi Ünlü oyuncu Mark Ruffalo, X platformunu ‘komplo teorileri alanı’ olarak değerlendirdi

İtalya Başbakanı Giorgia Meloni, partneri Andrea Giambruno'dan ayrıldığını duyurdu. Yerel basın, ayrılığın Giambruno’nun geçtiğimiz Ağustos’ta İtalya’da yaşanan cinsel saldırı olaylarına yaptığı yorumlardan dolayı olduğunu öne sürdü.

GIORGIA MELONİ, PARTNERİ ANDREA CİAMBRUNO'DAN AYRILDI...

İtalya Başbakanı Giorgia Meloni partneri Andrea Giambruno'dan ayrıldığını açıkladı. Açıklama sonrasında yerel basın, gazeteci olan Giambruno’nun Ağustos’ta sunuculuğunu yaptığı kanalda İtalya’da yaşanan cinsel saldırı olaylarına yaptığı yorumların ayrılığı getirdiğini öne sürdü. 

Meloni açıklamasında;

“Andrea Giambruno ile yaklaşık on yıl süren ilişkim burada sona eriyor. Birlikte geçirdiğimiz harika yıllar, yaşadığımız zorluklar ve bana hayatımdaki en önemli şeyi, kızımız Ginevra'yı verdiği için ona teşekkür ediyorum.  

Yollarımız ayrılalı çok oldu ve artık resmileştirme zamanı geldi. Ne olduğumuzu savunacağım, dostluğumuzu savunacağım ve ne pahasına olursa olsun, annesini seven ve babasını benim sevemediğim gibi seven yedi yaşındaki bir kızı savunacağım. Bu konuda söyleyecek başka bir şeyim yok. 

Not: Beni evimde vurarak zayıflatmayı umanlar bilmelidir ki, damla taşı ne kadar delmeyi umarsa umsun, taş taş olarak kalır ve damla sadece sudur.”

Editör: MURAT ÖZER