Türk giyim ve mayo pazarına yön veren Kom, geçmişten bugüne kaliteyi şıklık ile birleştirmeye devam ediyor.

Cumhuriyet’in 100. yılında ülkemizin en köklü ve yerli markaları arasında yer alan Kom’u daha da ileri taşımak için kolları sıvayan Yönetim Kurulu Başkanı Ayşenur Cansız, markanın yeni koleksiyonuyla şıklık kadar kalitenin de önemli olduğunun altını çiziyor. Sahiplendiği vizyonla sürdürülebilir üretime önem veren Kom, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Modaseverleri bir araya getiren açılış: "Sisley" Modaseverleri bir araya getiren açılış: "Sisley"

AYŞENUR CANSIZ

Kurulduğu günden beri, trendlere uygun ve zamansız tasarımlara sahip ürünlerini tüketicileriyle buluşturmayı misyon edinen marka, Yönetim Kurulu Başkanı Ayşenur Cansız önderliğinde Kom’u ileriye taşımak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak için sürdürebilir üretim alanında da çalışmalara imza atan Kom farkındalık yaratmayı sürdürüyor.

Mayo ve bikini koleksiyonlarıyla yaza damga vuracaklarını belirten Cansız, marka olarak geçmişten gelen köklü yapı ve tecrübeyi günümüzdeki yeniliklere adapte ederek, 2023 yaz sezonunda şık, konforlu ve yenilikçi tasarımların ön plana çıktığını belirtiyor.

20'YE YAKIN ÜLKEYE İHRACAT YAPIYOR

90'ların sonunda mağazalaşmaya başlayarak perakende sektörüne giriş yaptıklarının altını çizen Cansız, “Bugün, iç çamaşırı ve mayo sektöründe entegre tesise sahip olan tek markayız. İplikten nihai ürüne kadar olan tüm operasyonlarımızla yılda 1 milyon adede yakın erkek, kadın ve çocuk mayosu üretmekteyiz. Aralarında; ABD, Almanya, İngiltere ve Rusya’nın da bulunduğu 20’ye yakın ülkeye ürünlerimizi ihraç etmeye devam ediyoruz” dedi.

Editör: MURAT ÖZER