La Prairiekozmetiğin ilerisinde güzelliği yüceltmenin ve yaşamı zenginleştirmenin sırlarını cemiyet ve iş dünyasından bir çok ünlü isim ile paylaştı.

AYLİN YILMAZ - REVNA DEMİRÖREN - PERVİN ERSOY - BİLGE KURU 

LA PRAIRIE YENİLENEN  İKON ÜRÜNÜ SKIN CAVIAR LUXE CREME YILLARA HAYAT KATIYOR

Arcon Kozmetik’in markalarından La Prairie, Skin Caviar Collection ailesine ait Skin Caviar Luxe Creme ve Skin Caviar Luxe Creme Sheer ürünlerinin güçlendirilen yeni özelliklerini Morini’de şık bir davetle tanıttı.

BİLGE KURU 

Projehane çatısı altında Bilge Kuru ev sahipliğindeki öğlen yemeğine cemiyet dünyasından seçkin davetliler katılarak La Prairie’in yenilenen ürünlerini deneyimledir.

DENİZ AKSOY 

Arcon Kozmetik’in CEO’su Deniz Aksoy, misafirlerle hoş geldin konuşması yaptı. Ardından Arcon Kozmetik’in Marka Müdürü Uğur Kahraman, Caviar Mikro Besinleri ve Caviar Premier'i ilk kez birleştiren, yeniden düzenlenen Skin Caviar Luxe Cream'in cildin genç yapısını geri kazandırmak üzere ürünlerin sıkılaştırma ve toparlama etkilerini üst seviyeye taşıdığını ve La Prairie Skin Caviar Luxe Cream'in olağanüstü lifting etkisi ile yıllara hayat kattığını davete katılan misafirlerle paylaştı.

PERVİN ERSOY - LA PRAIRIE 'SKIN CAVIAR LUXE CREME' 

Davete katılan cemiyet ve iş dünyasından bir çok ünlü isimler arasında ;  Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy, Revna Demirören, Siren Ertan,  Aylin Yılmaz, Beliz Bektaş, Berrin Ak, Burcu Erçil, Ceylan Çuhadaroğlu, Ece Kurdoğlu, Esra Erdem, Esra Pepe, Öznur Yakın, Hacer Özil, Sinem Eriş, Şükran Güzeliş ve Tolga Sezgin vardı.

ŞÜKRAN GÜZELİŞ 

SİREN ERTAN 

ÖZNUR YAKIN 

BELİZ PEKTAŞ  

BERRİN AK  

BURCU ERÇİL  

Beyza Uyanoğlu, doğum gününü yakın dostları ile kutladı Beyza Uyanoğlu, doğum gününü yakın dostları ile kutladı

CEYLAN ÇUHADAROĞLU 

Editör: MURAT ÖZER