Kuruluşunun üzerinden kısa süre geçmesine rağmen, sanatın tüm disiplinlerinde eser üreten bağımsız ve genç sanatçılara alan sağlayarak, sanatta fırsat eşitliği yaratma hedefiyle beğeni kazanan sanat alanı Loft Art, yeni sergisiyle sanatseverlerin karşısına çıkıyor.

DİLARA - SELİM - HAMDİ AKIN - PELİN AKIN ÖZALP

Loft Art, beşinci sergisi Bir Başka Hikâyeİstanbul Beşiktaş Nisbetiye On’daki mekânında sanatseverleri ağırlıyor.

EROL TEZMAN - TİLDA TEZMAN

18 Mart 2023 Cumartesi tarihine kadar açık olacak Bir Başka Hikâye sergisi resim, heykel, fotoğraf ve enstelasyon eserlerinden oluşan ve farklı medyumlarda eser üreten 16 sanatçıyı bir araya getiriyor.

EMİN HİTAY

CHIRA DE ROERİ - ATASAY KAMER

Bir Başka Hikâye sergisinin 18 Ocak Çarşamba akşamı yapılan ön gösterimine sanatçı ve koleksiyonerlerden oluşan kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

ÇİĞDEM ÜREGEN - PELİN AKIN ÖZALP

TEHDİT DEĞİL ZENGİNLİK OLARAK FARKLILIKLAR

Bir Başka Hikâye, hayatta herkesin kendine özgü hikâyeler barındırdığını ve bu hikâyelerin saygıyı ve hoşgörüyü hak ettiğini vurguluyor.

TUBA OĞUZ - AYŞEGÜL ÇORUHLUOĞLU - BANU PAÇACI - ŞERİFE KIRIMLI 

Herkesin, yalnız kendisinin anlatabileceği farklı duygular ve hisler ile yaşadığı bir hikâyesi olduğundan yola çıkan sergi, kendi hikâyelerimizin dışına çıkıp, birbirimizin hikâyelerine dâhil olma durumunda, dünyanın diğer yarısını anlayıp onların bir parçası olabileceğimizi, bu sayede farklılıkları tehdit olarak değil zenginlik olarak kabul edebileceğimizin altını çiziyor.

Sergide Ayşe Gürkaş, Başak Güldürücü, Basako, Cihan Oral, Damla Yücebaş, Deniz Doğruyol, Deniz Yılmazlar | Karbon, Elif İlayda Bekdemir, Emre Aksu, QucorQ, Selin Akıcı Aral, Selin Çeliktaş, Su Alara Acerol, Tarık Dayan, Tuğba Akça ve Zeynep Tunçel Kahyaoğlu olmak üzere 16 bağımsız sanatçının eserleri yer alıyor.

EBRU UYGUN

CEREN POLAT

ELDE EDİLEN GELİR TİKAV PROJELERİNE KAYNAK OLUYOR

Akfen Holding’in genç sanatçıları desteklerken, sanatın tüm disiplinlerinde eser üreten bağımsız sanatçılara alan sağlamayı amaçladığı sanat alanındaki ilk projesi olan Loft Art, bu sanatçılardan temsiliyet almadan onları görünür kılmayı hedefliyor.

TUĞÇE EYİLİK

Sanat alanında satışı gerçekleştirilen eserler, Akfen Holding tarafından kurulan, kadın, genç ve çocukları merkezine alarak ulusal ve uluslararası sosyal sorumluluk projeleri hayata geçiren Türkiye İnsan Kaynakları Eğitim ve Sağlık Vakfı (TİKAV) çalışmalarına da kaynak oluyor.

İREM ERDİN - MUSTAFA TAVİLOĞLU - AYŞE JABER

OKTAY DURAN - OĞUZ SAATÇİ

BAHATTİN YÜCEL

BURÇİN KARGIN

BAŞAK GÜLDÜRÜCÜ BASAKO

DENİZ DOĞRUYOL

SELİN AKICI ARAL

Editör: MURAT ÖZER