Dünyaca ünlü aktör Tom Cruise'un, başrolünü üstlendiği Mission Impossilble 7 (Görevimiz Tehlike 7) filminin setinde salgın önlemlerine uymayan ve ihlal eden set çalışanlarına tepki gösterdi. 

Ünlü oyuncu Görevimiz Tehlike 7 filminin setinde öfkesine hakim olamadı. Cruise, film setinde geçerli olan Covid-19 önlemlerine uymayan set çalışanlarına küfür ederek azarladığı ses kaydı basına sızdı.

Özel hayatında ve film setlerinde titizliğiyle bilinen Tom Crusie, sette Covid-19 önlemlerine uymayan çalışanlara ateş püskürdü. Cruise'un zaman zaman nezaket sınırlarını aşarak küfür ettiğiduyulan ses kaydı ortaya çıktı. Ses kaydında Cruise'un "Bir daha bunu yaptığınızı görürsem hepiniz defolup gidersiniz."dediği duyuluyor. 

Tom Cruise, daha sonra da bazı çalışanları işaret ederek "Sende, sende ve sen... Bir daha bu lanet şeyi yapmayacaksınız" diye bağrıyor.

Ünlü aktör, ses kaydının devamında, "Özür dilemek yok. Onu, endüstri bittiğinde evlerini kaybedenlere söylersiniz. Bu lanet filmin çekimlerini durdurmayacağız." diye kurallara uymayan set çalışanları azarlıyor.

Oyuncu, bu sert konuşma sırasında pandemi yüzünden Hollywood'da birçok sete kilit vurulduğunu hatırlatarak " Sayemizde Hollywood çekimlere döndü. Binlerce kişiye iş yaratıyoruz." diye bağırıp ardından da küfür ediyor.

Ünlü aktör Tom Cruise, hem özel hayatında, hem italya'da hemde İngiltere'de yapılan çekimler sırasında Covid-19 kurallara son derece sıkı bir şekilde uyuyor.

Oyuncu, kamera karşısında olmadığı zamanlarda maskesini de eksik etmiyor. Ünlü oyuncu Cruise'un hem filmin oyuncuların hem de kamera arkası ekibini hastalıktan korumak ve izole etmek için kendi kasasından 500 bin sterlin ödeyip bir gemi kiraladığı haberi de gündeme gelmişti. 

Editör: MURAT ÖZER