Raisa Vanessa’nın Brothers için özel olarak tasarladığı kapsül koleksiyonuCheckmate” özel bir davetle tanıtıldı.

RAISA-VANESSA SASON 

Checkmate kapsül koleksiyonu İskoçya’dan aldığı ilhamla, özgür olabilme halini benimseme ve kendi kurallarına göre oynayabilme ruhuyla tasarlandı.

PINAR HACIRAİFOĞLU - MORIS KOHEN

Brothers #modayakarış misyonuyla Raisa Vanessa ile birlikte yola çıktıkları bu iş birliği ile modaya değiniyor.

RACHEL ARAZ-VANESSA SASON

RAISA VANESSA X BROTHERS CHECKMATE KAPSÜL KOLEKSİYONU ÖZEL BİR DAVETLE TANITILDI

Ünlü isimleri buluşturan belgesel: "Beymen - Golden Opulence" Ünlü isimleri buluşturan belgesel: "Beymen - Golden Opulence"

Raisa-Vanessa Sason ve Brothers ev sahipliğinde 15 Haziran Perşembe akşamı Hünkar Suyu Korusu’nda gerçekleşen özel davete moda, sanat ve cemiyet dünyasından Rachel Araz, Ceylan Çapa, Enis Karavil, Didem-Onur Kıral, Leyla Koray, Volkan Karataş, Benan Terzioğlu, Daren Gerede Erkaya, Bilge Öztürk, Gözde Kahveci gibi isiler katılım gösterdi. Davetliler Nazlı Var ve Avangart Tabldot’nun müzik performansları eşliğinde eğlendi.

ENİS KARAVİL

RAISA VANESSA X BROTHERS CHECKMATE KAPSÜL KOLEKSİYONU 

Raisa Vanessa x Brothers Checkmate kapsul koleksiyonu, bireyselliğin insana kazandırdığı özgür olabilme halini benimsemek ve kendi kurallarına göre oynayabilmekten ilham alıyor.

DİDEM - ONUR KIRAL

Satranç tahtası metaforu ile hali hazırda bulunan kurallara göre kurulmuş düzenin içerisinde kendinizi gösterebilmek ve parlamaya devam etmenin önemini belirten maksimalist parçalar, kendinizi kuvvetli ve özgür hissedebilmenize olanak tanıyor.

LEYLA KORAY

Hiçbir sonuçtan korkmayarak kişinin tüm ideallerine ulaşabileceği farazi bir dünyanın gerçekleşme arzusunu sahiplenen koleksiyon, dişiliğinizi benimseyip kadınlara atfedilen kalıpların dışına çıkabilmenizi sağlayacak.

VOLKAN KARATAŞ

Bu sayede zincirlerinizden kurtularak yaşam enerjinizi tüm dünya ile paylaşabileceksiniz. Siz parlarken, etrafınız da parlayacak ve her attığınız adım dışarıdan görmenin güç olmadığı bir özgüvenle sağlamlaşacak.

BENAN TERZİOĞLU-ALİ USER

Sağlam adımların ve baskın bir dişilliğin hakim olduğu evren sayesinde maksimalizmin kişi üzerindeki kuvvetli etkilerini rahatlıkla gözlemlenebilecek.

DAREN GEREDE ERKAYA-BİLGE ÖZTÜRK

Raissa Vanessa 2023-24 kış podyumu, hayal bile edemeyeceğiniz uzaklıklara tek yön biletiniz...

GÖZDE KAHVECİ

BAHAR-ERHAN ÇOLAKEL

BURCU KARTOZ

CEMRE SOLMAZ

DEFNE TİFTİK

DÜNDAR YUMLU

EDA KARUL

HAZAL TAN

ÖZGE SARIKADILAR

TUĞÇE PEKSAYAR

TÜLİN KARTOZ

SEÇKİN PİRİLER

SERHAT ŞEN

TAMER YILMAZ

TAYYAR SAYER

Editör: MURAT ÖZER