Moda severlerin beğenisini toplayan Rabanne H&M Koleksiyonu, sınırlı sayıda misafirlerin katılım gösterdiği bir ön satış daveti ile ilk defa satışa sunuldu.

SİBEL KERİMOĞLU

Burcu Esmersoy x Hermossa'dan göz alıcı davet Burcu Esmersoy x Hermossa'dan göz alıcı davet

ARZU KUNT 

H&M İstinye Park mağazasında gerçekleştirilen davet büyük bir ilgi ile karşılandı

ASLI CÜREKLİBATIR

Paco Rabanne'ın fütüristik ve cesur koleksiyonlarından ilhamını alan Rabanne H&M iş birliği, 1970'li yılların havuz partilerinin çekici havasını yansıtıyor.

ASLI PAMİR 

Koleksiyon birbirinden ışıltılı disk-o-rama elbiseler, dar katlanmış örgüler ve kokteyller için uygun lüks günlük kıyafetlerden oluşuyor. Kadın koleksiyonu’nda mor, gümüş ve altın renkleri vurgulanıyor.

DİLA TARKAN 

Işıltılı üstler, pullarla süslü maksi etekler ve ikonlaşmış metalik örgüden oluşan takımın olağanüstü yorumları hakim olurken, erkek koleksiyonu’nda ise parlak gümüş takım elbise, payetli üstler, metalik örgü’den tasarlanmış bluzlar, leopar desenleri baskınlığını koruyor. Ayrıca, iş birliği ruhuna uygun retro eşofmanlar ve günlük tişörtler de koleksiyonda yer alıyor.

FİLİZ BULUTÇU 

H&M Türkiye, 3 Kasım tarihinde özel bir ön satış daveti ile bu ışıltılı Rabanne H&M Koleksiyonu’nun ön satışını gerçekleştirdi.

FÜSUN KURAN 

RABANNE H&M KOLEKSİYONU ÖN SATIŞ DAVETİ BÜYÜK BİR İLGİ İLE KARŞILANDI! 

GİZEM SABANCI 

Davete katılan isimler arasında Hande Gülşen, Yonca Ebuzziya, Pınar Tezcan, Rachel Araz Kiresepi, Serap Korkmaz, Aslı Pamir, Sibil Çetinkaya, Maya Portakal, Zeynep Hatemi, Arzu Kunt, Aslı Cüreklibatır, Sibel Kerimoğlu, İlkem Öztürk, Mina Ceran, Dila Tarkan, Merve Özkaynak, Sima Tarkan, Mihre Mutlu, Talia-Nora Kalpakçıoğlu, Fusun Kuran, Filiz Bulutçu, ve Gizem Sabancı yer alıyordu.

HANDE GÜLŞEN 

Rabanne H&M Koleksiyonu 9 Kasım itibari ile H&M İstinye Park mağazası ve hm.com'da online olarak satışa sunulacak.

İLKEM ÖZTÜRK 

MAYA PORTAKAL BİTARGİL 

MERVE ÖZKAYNAK 

MİHRE MUTLU 

MİNA CERAN 

PINAR TEZCAN 

RACHEL ARAZ KİRESEPİ 

SERAP KORKMAZ

SİBİL ÇETİNKAYA 

SİMA TARKAN 

TALIA - NORA KALPAKÇIOĞLU 

YONCA EBUZZİYA

ZEYNEP HATEMİ

Editör: MURAT ÖZER