2023 World Luxury Awards sonuçları açıklandı. NG Hotels, NG Sapanca, NG Enjoy, NG Afyon ve NG Phaselis Bay Lifestyle Resort ile 2023 World Luxury Hotel Awards ve World Luxury Spa Awards’ta toplam 6 ödül alarak lüks hizmetleri ile aldığı ödüllere yenilerini ekledi.

GÜLSÜM GÜRAL 

Turizm profesyonelleri tarafından dünya çapında lüks oteller arasından en iyi otellerin  değerlendirildiği World Luxury Hotel Awards’ın 2023 sonuçları açıklandı. Lüks segment otellerin en iyilerinin değerlendirildiği 2023 World Luxury Hotel Awards’ta NG Enjoy Best Luxury Spa Hotel in Turkey ödülüne, NG Phaselis Bay Best Luxury All-Inclusive Resort in Eastern Europe, Best Luxury Lifestyle Resort in Eastern Europe ve Best Luxury Sustainable Resort in Europe ödüllerine layık görüldü. 

2023 World Luxury Spa Awards’ta ise NG Afyon Best Luxury Mineral Spring Spa - Global winner, NG Sapanca Best Luxury Forest Spa in Europe ödüllerinin sahibi oldu. 

HEDİYE GÜRAL GÜR 

HEDİYE GÜRAL GÜR: "ÜLKEMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEKTEN GURUR DUYUYORUZ"

28 Ekim 2023 tarihinde Grand Hyatt Atina’da gerçekleşen ödül törenine NG Hotels adına Gülsüm Güral, Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gülden Güral, NG Sapanca ve NG Enjoy Genel Müdürü Tezcan Özdemir, NG Afyon Genel Müdürü Mustafa Acar katıldı. 

NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, prestijli ödüllere ilişkin açıklamasında şunları kaydetti: “Turizm sektöründe misafirlerimize unutulmaz ve ayrıcalıklı hizmetler sunmak gayretiyle yaptığımız çalışmaların ödüllerle taçlandırılması mutluluk verici. Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek bizim için bir gurur kaynağı. Yüksek hizmet kalitemizle global alanda aldığımız ödüllere yenilerini ekleyerek dünyanın en itibarlı ve lüks otellerinin listesinde bir kez daha yer aldık. 

TEZCAN ÖZDEMİR

2023 World Luxury Hotel Awards’ta NG Enjoy Best Luxury Spa Hotel in Turkey ödülüne, NG Phaselis Bay Best Luxury All-Inclusive Resort in Eastern Europe, Best Luxury Lifestyle Resort in Eastern Europe ve Best Luxury Sustainable Resort in Europe ödüllerine sahip oldu. 

MUSTAFA ACAR 

Ünlüleri buluşturan açılış: "100 I HUNDRED İSTANBUL" Ünlüleri buluşturan açılış: "100 I HUNDRED İSTANBUL"

2023 World Luxury Spa Awards’ta iki ödüle layık görülerek NG Afyon olarak Best Luxury Mineral Spring Spa - Global winner, NG Sapanca olarak Best Luxury Forest Spa in Europe ödüllerinin sahibi olduk. Tüm ekip arkadaşlarıma özverili çalışmaları için gönülden teşekkür ediyorum.” 

Editör: MURAT ÖZER